reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja miałam pierwszą betę 54.9. Zrobiłam rano test o czułości 10 taki wiesz "na pamiątkę " i wyszedl negatywny i nie ma testu "na pamiątkę " 🤣
Ja zrobiłam dwa testy, po jednym na każde dziecko 😂 ale dopiero po pozytywnej becie. Nie chciałam się wcześniej nakręcać

Nic takiego nie mówili ale w środę idę na kontrolę do lekarza to będę wiedzieć wszystkie szczegóły ❤️ mam nadzieję, że z tych dwóch powstanie chociaż jeden mały człowiek 🤞
Super trzymam mocno kciuki!!!!! U mnie niestety szwagierka przez przypadek wygadala ze jeden to chłopczyk , nawet nie wygadala co powiedziała, że nasi synkowie będą się niedługo ze soba bawić, chociaż ja czułam że tam jest na pewno jeden chlopak 😆😁 buziaki i trzymam kciuki za środę!

Ja miałam pierwszą betę 54.9. Zrobiłam rano test o czułości 10 taki wiesz "na pamiątkę " i wyszedl negatywny i nie ma testu "na pamiątkę " 🤣
Mi przy becie 34,8 wyszedł pozytywny z popołudniowego moczu, bo robiłam w tej sam dzień, co betę. Śmieszne te testy 🙈 a w ogóle to ja ich zrobiłam jakiś milion 🙈 ciemniejąca kreska mnie trochę uspokajała 😂 bo ta pierwsza to był mega bladzioch. A i tak latałam 6 razy na betę 😂 po serduszku porzuciłam i jego i drugie, ale wtedy miałam, co i rusz USG, bo były krwawienia 🙈 a jutro jest 10, czyli właśnie dokładnie rok temu zobaczyłam te moją pozytywną betę, która sobie teraz śpi w łóżeczku :)

Mi przy becie 34,8 wyszedł pozytywny z popołudniowego moczu, bo robiłam w tej sam dzień, co betę. Śmieszne te testy 🙈 a w ogóle to ja ich zrobiłam jakiś milion 🙈 ciemniejąca kreska mnie trochę uspokajała 😂 bo ta pierwsza to był mega bladzioch. A i tak latałam 6 razy na betę 😂 po serduszku porzuciłam i jego i drugie, ale wtedy miałam, co i rusz USG, bo były krwawienia 🙈 a jutro jest 10, czyli właśnie dokładnie rok temu zobaczyłam te moją pozytywną betę, która sobie teraz śpi w łóżeczku :)
A w którym dniu miałaś taka betę ?
Gratuluje Ci dzidzi 😍

5dpt
Zrobiłam dzis test o 6 ale piłam o 3 w nocy jak bralam euthyrox i negatyw ale powtórzyłam teraz kolejny i taki cień. Jest różowy na zywo. Nigdy na tym tescie nie mialam nawet cienia. Zdjelam gore bo szybka byla akurat z rysą.

Edit. Kurcze cos jak wrzucilam to sie foty pogorszyly

Załączniki

• 20220710_085828.jpg
    20220710_085828.jpg
    940,9 KB · Wyświetleń: 103
  • 20220710_085649.jpg
    20220710_085649.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 106
reklama
Do góry