L
Lebkuchen_mum
Gość
Powtórze jeszcze wieczorem i pójde na bete jutro bo jakoś mi sie wierzyć nie chceGratulacje !!!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powtórze jeszcze wieczorem i pójde na bete jutro bo jakoś mi sie wierzyć nie chceGratulacje !!!
O tu lepiej
Narazie prosze nie gratulować. Jutro beta zweryfikujeGratulacje
A u mnie przez przypadek tak się złożyło że w rocznicę jak się dowiedziałam że jestem w ciąży będę miała chrzcinyMi przy becie 34,8 wyszedł pozytywny z popołudniowego moczu, bo robiłam w tej sam dzień, co betę. Śmieszne te testy a w ogóle to ja ich zrobiłam jakiś milion ciemniejąca kreska mnie trochę uspokajała bo ta pierwsza to był mega bladzioch. A i tak latałam 6 razy na betę po serduszku porzuciłam i jego i drugie, ale wtedy miałam, co i rusz USG, bo były krwawienia a jutro jest 10, czyli właśnie dokładnie rok temu zobaczyłam te moją pozytywną betę, która sobie teraz śpi w łóżeczku
Coś tam widać oby to bylo toO tu lepiej
Piękna kreska a nie cień5dpt
Zrobiłam dzis test o 6 ale piłam o 3 w nocy jak bralam euthyrox i negatyw ale powtórzyłam teraz kolejny i taki cień. Jest różowy na zywo. Nigdy na tym tescie nie mialam nawet cienia. Zdjelam gore bo szybka byla akurat z rysą.
Edit. Kurcze cos jak wrzucilam to sie foty pogorszyly
Może być przez encorton bo źle wpływa na wątrobę, ale ja np. mam takie nerwobóle właśnie pod prawym żebremOd jakis 3 dni mam taki ból pod prawym żebrem. Czy to może być przez encorton? Nie boli cały czas ale np jak ide na spacer to od razu mam tam kolke. Teraz jak siedze i tam naciskam to mnie boli
7dptA w którym dniu miałaś taka betę ?
Gratuluje Ci dzidzi
My też mamy lada dzieńA u mnie przez przypadek tak się złożyło że w rocznicę jak się dowiedziałam że jestem w ciąży będę miała chrzciny