reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja też swojego nie umiem zostawić w zamrażarce, dobrze Cię rozumiem. A czujesz się gotowa na ewentualne bliźniaki? Bo jeśli nie to koniecznie oddzielnie.
Mogą być bliźniaki! Przy pierwszym transferze miałam podane 2 zarodki i tylko jeden został z mamą. Teraz mam 3 latka i roczniaka, jest wesoło! Chciałabym 2 za jednym razem.

Uwierz mi, na codzienne jesteś tak zajechana w akcji że nie masz czasu nawet cieszyć się tym czasem 😳🥴 no chyba że tylko ja tak mam 😂 ale jak samemu ogarniasz dwójkę to naprawdę czasami jest mega ciężko. Ale jak to mówią, pierwsze dwa lata najgorsze 🥴😂
Moj mąż dzisiaj mi powiedział, że te 2 blastki z wczoraj są razem to nie wolno ich rozdzielać, on nie zdaje sobie sprawy jak to jest z jednym a co dopiero z bliźniakami, podziwiam Cię, naprawdę 😊😘

Moj mąż dzisiaj mi powiedział, że te 2 blastki z wczoraj są razem to nie wolno ich rozdzielać, on nie zdaje sobie sprawy jak to jest z jednym a co dopiero z bliźniakami, podziwiam Cię, naprawdę 😊😘
Ale wiesz co, za jednym zamachem trochę człowiek się narobi a później ma względny spokój. Jak widzę jak moje 3 letnie siostrzenice bawią się ze sobą to naprawdę jakby dzieci nie było 🙂 więc liczę że odchowam i później juz będzie lepiej bo do zabawy będą miały siebie 😀

Ale wiesz co, za jednym zamachem trochę człowiek się narobi a później ma względny spokój. Jak widzę jak moje 3 letnie siostrzenice bawią się ze sobą to naprawdę jakby dzieci nie było 🙂 więc liczę że odchowam i później juz będzie lepiej bo do zabawy będą miały siebie 😀
Ja mam taki glupi lęk , że mamy te nasze wymarzone zarodki, ale 3 i jak coś pójdzie nie tak to zostanę już z jednym ;(( boję się tego, ale mam też w głowie że musi się udać , ehhhh najpierw lęk że się nie uda stymulacja, potem czy będą zarodki a teraz zaraz transfer, na początek sierpnia :)

Tak, klasa 5.2.3 trochę słabszy, ale jak to powiedziala Pani embriolog nie wolno go skreślać 😊 taka niespodzianka dzisiaj, był jeszcze jeden ale nie dał rady
Dlatego wczoraj dopytywałam, czy jesteś 5 dni po punkcji, bo wiedziałam, że mogą coś jeszcze hodować 😁 ja właśnie mam 3BC, więc to odpowiednik tego 2.3. ;) też z 6 doby :) super, że będzie jeszcze jedna szansa :)

reklama
Do góry