reklama
Serduszkowelove
Fanka BB :)
Tak, klasa 5.2.3 trochę słabszy, ale jak to powiedziala Pani embriolog nie wolno go skreślać taka niespodzianka dzisiaj, był jeszcze jeden ale nie dał radyCzy dobrze interpretuje Twoje słowa, że macie jeszcze jeden zarodek z 6 doby?
Mogą być bliźniaki! Przy pierwszym transferze miałam podane 2 zarodki i tylko jeden został z mamą. Teraz mam 3 latka i roczniaka, jest wesoło! Chciałabym 2 za jednym razem.Ja też swojego nie umiem zostawić w zamrażarce, dobrze Cię rozumiem. A czujesz się gotowa na ewentualne bliźniaki? Bo jeśli nie to koniecznie oddzielnie.
Serduszkowelove
Moj mąż dzisiaj mi powiedział, że te 2 blastki z wczoraj są razem to nie wolno ich rozdzielać, on nie zdaje sobie sprawy jak to jest z jednym a co dopiero z bliźniakami, podziwiam Cię, naprawdęUwierz mi, na codzienne jesteś tak zajechana w akcji że nie masz czasu nawet cieszyć się tym czasem no chyba że tylko ja tak mam ale jak samemu ogarniasz dwójkę to naprawdę czasami jest mega ciężko. Ale jak to mówią, pierwsze dwa lata najgorsze
eij
Dwujajowe on vitroA masz bliźniaki jednojajowe czy dwu i czy z in vitro?
eij
kurde, podziwiam kobieto za chęci. Przy dwójce jeszcze dwójkaMogą być bliźniaki! Przy pierwszym transferze miałam podane 2 zarodki i tylko jeden został z mamą. Teraz mam 3 latka i roczniaka, jest wesoło! Chciałabym 2 za jednym razem.
eij
Ale wiesz co, za jednym zamachem trochę człowiek się narobi a później ma względny spokój. Jak widzę jak moje 3 letnie siostrzenice bawią się ze sobą to naprawdę jakby dzieci nie było więc liczę że odchowam i później juz będzie lepiej bo do zabawy będą miały siebieMoj mąż dzisiaj mi powiedział, że te 2 blastki z wczoraj są razem to nie wolno ich rozdzielać, on nie zdaje sobie sprawy jak to jest z jednym a co dopiero z bliźniakami, podziwiam Cię, naprawdę
Serduszkowelove
Ja mam taki glupi lęk , że mamy te nasze wymarzone zarodki, ale 3 i jak coś pójdzie nie tak to zostanę już z jednym ;(( boję się tego, ale mam też w głowie że musi się udać , ehhhh najpierw lęk że się nie uda stymulacja, potem czy będą zarodki a teraz zaraz transfer, na początek sierpniaAle wiesz co, za jednym zamachem trochę człowiek się narobi a później ma względny spokój. Jak widzę jak moje 3 letnie siostrzenice bawią się ze sobą to naprawdę jakby dzieci nie było więc liczę że odchowam i później juz będzie lepiej bo do zabawy będą miały siebie
margaretka89
Dlatego wczoraj dopytywałam, czy jesteś 5 dni po punkcji, bo wiedziałam, że mogą coś jeszcze hodować ja właśnie mam 3BC, więc to odpowiednik tego 2.3. też z 6 doby super, że będzie jeszcze jedna szansaTak, klasa 5.2.3 trochę słabszy, ale jak to powiedziala Pani embriolog nie wolno go skreślać taka niespodzianka dzisiaj, był jeszcze jeden ale nie dał rady
reklama
margaretka89
Ale chyba nie jest źle, jak jesteś gotowa nawet na dwójkę to będę trzymać kciukiMogą być bliźniaki! Przy pierwszym transferze miałam podane 2 zarodki i tylko jeden został z mamą. Teraz mam 3 latka i roczniaka, jest wesoło! Chciałabym 2 za jednym razem.
Podziel się: