reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja też swojego nie umiem zostawić w zamrażarce, dobrze Cię rozumiem. A czujesz się gotowa na ewentualne bliźniaki? Bo jeśli nie to koniecznie oddzielnie.
Mogą być bliźniaki! Przy pierwszym transferze miałam podane 2 zarodki i tylko jeden został z mamą. Teraz mam 3 latka i roczniaka, jest wesoło! Chciałabym 2 za jednym razem.

Uwierz mi, na codzienne jesteś tak zajechana w akcji że nie masz czasu nawet cieszyć się tym czasem 😳🥴 no chyba że tylko ja tak mam 😂 ale jak samemu ogarniasz dwójkę to naprawdę czasami jest mega ciężko. Ale jak to mówią, pierwsze dwa lata najgorsze 🥴😂
Moj mąż dzisiaj mi powiedział, że te 2 blastki z wczoraj są razem to nie wolno ich rozdzielać, on nie zdaje sobie sprawy jak to jest z jednym a co dopiero z bliźniakami, podziwiam Cię, naprawdę 😊😘

Moj mąż dzisiaj mi powiedział, że te 2 blastki z wczoraj są razem to nie wolno ich rozdzielać, on nie zdaje sobie sprawy jak to jest z jednym a co dopiero z bliźniakami, podziwiam Cię, naprawdę 😊😘
Ale wiesz co, za jednym zamachem trochę człowiek się narobi a później ma względny spokój. Jak widzę jak moje 3 letnie siostrzenice bawią się ze sobą to naprawdę jakby dzieci nie było 🙂 więc liczę że odchowam i później juz będzie lepiej bo do zabawy będą miały siebie 😀

Ale wiesz co, za jednym zamachem trochę człowiek się narobi a później ma względny spokój. Jak widzę jak moje 3 letnie siostrzenice bawią się ze sobą to naprawdę jakby dzieci nie było 🙂 więc liczę że odchowam i później juz będzie lepiej bo do zabawy będą miały siebie 😀
Ja mam taki glupi lęk , że mamy te nasze wymarzone zarodki, ale 3 i jak coś pójdzie nie tak to zostanę już z jednym ;(( boję się tego, ale mam też w głowie że musi się udać , ehhhh najpierw lęk że się nie uda stymulacja, potem czy będą zarodki a teraz zaraz transfer, na początek sierpnia :)

Tak, klasa 5.2.3 trochę słabszy, ale jak to powiedziala Pani embriolog nie wolno go skreślać 😊 taka niespodzianka dzisiaj, był jeszcze jeden ale nie dał rady
Dlatego wczoraj dopytywałam, czy jesteś 5 dni po punkcji, bo wiedziałam, że mogą coś jeszcze hodować 😁 ja właśnie mam 3BC, więc to odpowiednik tego 2.3. ;) też z 6 doby :) super, że będzie jeszcze jedna szansa :)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry