reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny mam takie pytanko 😁 prawdopodnie w środę mam punkcję, dowiem się jutro na 100%, jak się po niej czułyście ? A pytam dlatego, że w piatek jedziemy na grilla i mam ochotę pogrzeszyć i wypić winko, czy można po tej całej stymulacji i punkcji ? Muszę się wyluzować, pół roku diety, zero alko, wiecie jak to jest hahaha , dodam że teraz transferu nie będzie :D
Ja się czułam normalnie ale miałam świeży transfer więc następnego dnia brałam już duphaston.

reklama
Dziewczyny mam takie pytanko 😁 prawdopodnie w środę mam punkcję, dowiem się jutro na 100%, jak się po niej czułyście ? A pytam dlatego, że w piatek jedziemy na grilla i mam ochotę pogrzeszyć i wypić winko, czy można po tej całej stymulacji i punkcji ? Muszę się wyluzować, pół roku diety, zero alko, wiecie jak to jest hahaha , dodam że teraz transferu nie będzie :D
Każda z Nas czuła się inaczej jak będziesz na siłach to żyj normalnie i ciesz się swoimi ❄️. 🙂. Zreszta sama po punkcji ocenisz.
Ja czułam się normalnie, a okazało się ze mam hiperke o której dowiedziałam się dopiero 2 tyg po świeżym transferze.

Jasne, tylko wydaje mi się, ze nawet gdyby była to prawda i napisałam Ci to na priv to raczej nie Ty powinnas decydować czy chcę się tym podzielić czy nie. Prośba żeby każdy wypowiadał się za siebie, bo dla mnie ta wypowiedź była co najmniej dziwna.

Nie miałam złych intencji
Tymbardziej ze czesto dziewczyny znają tutaj swoje historie w mniejszym badz większym stopniu

Przeprosiłam powyżej
Mysle ze nie ma co tego roztrząsać

Moim zdaniem nie ma przeciwwskazań.

Jak będziesz się dobrze czuła to wyluzuj się za nas wszystkie ;)

reklama
Do góry