Ja się czułam normalnie ale miałam świeży transfer więc następnego dnia brałam już duphaston.Dziewczyny mam takie pytanko prawdopodnie w środę mam punkcję, dowiem się jutro na 100%, jak się po niej czułyście ? A pytam dlatego, że w piatek jedziemy na grilla i mam ochotę pogrzeszyć i wypić winko, czy można po tej całej stymulacji i punkcji ? Muszę się wyluzować, pół roku diety, zero alko, wiecie jak to jest hahaha , dodam że teraz transferu nie będzie
reklama
sarenkamala
Fanka BB :)
Każda z Nas czuła się inaczej jak będziesz na siłach to żyj normalnie i ciesz się swoimi . . Zreszta sama po punkcji ocenisz.Dziewczyny mam takie pytanko prawdopodnie w środę mam punkcję, dowiem się jutro na 100%, jak się po niej czułyście ? A pytam dlatego, że w piatek jedziemy na grilla i mam ochotę pogrzeszyć i wypić winko, czy można po tej całej stymulacji i punkcji ? Muszę się wyluzować, pół roku diety, zero alko, wiecie jak to jest hahaha , dodam że teraz transferu nie będzie
Ja czułam się normalnie, a okazało się ze mam hiperke o której dowiedziałam się dopiero 2 tyg po świeżym transferze.
Oldzi2301
Aktywna w BB
GRATULACJEJest serduszko dziewczyny!
Kasialucky
Jasne, tylko wydaje mi się, ze nawet gdyby była to prawda i napisałam Ci to na priv to raczej nie Ty powinnas decydować czy chcę się tym podzielić czy nie. Prośba żeby każdy wypowiadał się za siebie, bo dla mnie ta wypowiedź była co najmniej dziwna.
Nie miałam złych intencji
Tymbardziej ze czesto dziewczyny znają tutaj swoje historie w mniejszym badz większym stopniu
Przeprosiłam powyżej
Mysle ze nie ma co tego roztrząsać
Kasialucky
eij
Moim zdaniem nie ma przeciwwskazań.Dziewczyny mam takie pytanko prawdopodnie w środę mam punkcję, dowiem się jutro na 100%, jak się po niej czułyście ? A pytam dlatego, że w piatek jedziemy na grilla i mam ochotę pogrzeszyć i wypić winko, czy można po tej całej stymulacji i punkcji ? Muszę się wyluzować, pół roku diety, zero alko, wiecie jak to jest hahaha , dodam że teraz transferu nie będzie
eij
Ja tylko w dzień punkcji byłam obolała. Pobrali 22 komórek, w tym 17 dojrzałych. Na drugi dzień już normalnie się czułam i też jechaliśmy na wakacje, 4 dni drinkowaniaJa czułam się zupełnie normalnie. Pobranych 19komorek w tym 12 dojrzałych. Mogłabym śmiało iść poimprezowac
Jak będziesz się dobrze czuła to wyluzuj się za nas wszystkieDziewczyny mam takie pytanko prawdopodnie w środę mam punkcję, dowiem się jutro na 100%, jak się po niej czułyście ? A pytam dlatego, że w piatek jedziemy na grilla i mam ochotę pogrzeszyć i wypić winko, czy można po tej całej stymulacji i punkcji ? Muszę się wyluzować, pół roku diety, zero alko, wiecie jak to jest hahaha , dodam że teraz transferu nie będzie
@Serduszkowelove powiem Ci, że ja po punkcji czułam się spoko ale wypiłam piwko sobie dwa dni po i tak mnie nabuzowało że trochę bolało
I odpuszczam alkohol
I odpuszczam alkohol
reklama
Podziel się: