Ja z.maezem idę w piątek na wizytę do lekarza zobaczymy co nam zleci dalejHej ja też przeszłam z iui na ifv ,jestem w trakcie stymulacji
reklama
Bylam oddałam kreetteraz do wieczora czekanie@Marta3130 byłaś powtórzyć bete? Trzymam by beta ruszyła
Ja z.maezem idę w piątek na wizytę do lekarza zobaczymy co nam zleci dalej
A ty zaczęłaś stymulacje czy dopiero będziesz zaczynać?Ja z.maezem idę w piątek na wizytę do lekarza zobaczymy co nam zleci dalej
Nuskalka
Fanka BB :)
Dziewczyny jestem po wizycie... wszystko ok, zarodek rośnie, bije serduszko, ale.... mialam podany 1 zarodek, a pojawił się 2 pęcherzyk!!! Jest narazie maleńki i niewiadomo czy z zarodkiem.... Boże, stresuje sie teraz, zeby temu pierwszemu nie zaszkodził
Załączniki
Artemida90
byłaś na naturalnym cyklu?Dziewczyny jestem po wizycie... wszystko ok, zarodek rośnie, bije serduszko, ale.... mialam podany 1 zarodek, a pojawił się 2 pęcherzyk!!! Jest narazie maleńki i niewiadomo czy z zarodkiem.... Boże, stresuje sie teraz, zeby temu pierwszemu nie zaszkodził
Kasialucky
Dziewczyny
Dzwonił do mnie embriolog
Z moich 6 komórek mamy 1 ładny zarodek
2 zarodki w moruli- przedłużyli hodowle do jutra tj. Do 6 doby
Reszta nie przetrwała
Czy ze z 6 doby maja jeszcze szanse?
Reszta nie przetrwała
Nuskalka
Tak, na naturalnym... mowila Pani doktor, że miala taka sytuację tez z pół roku temu... ale z wrażenia nie zapytałam, jak się zakonczylabyłaś na naturalnym cyklu?
Daj koniecznie znaćBylam oddałam kreetteraz do wieczora czekanie
Damchodź chyba wiemy jak to się zakończy ale jeszcze wierzę w tego mojego kropeczkaDaj koniecznie znać
reklama
Ja mam podana z 6 doby 4bb u mnie w klinice mówią że z tego też może być ciąża bo zarodek ładny, ale jestem już po pierwszej werfikacja i beta mała dziś poprawiłam betę czekam co bd.Dziewczyny
Reszta nie przetrwała
Podziel się: