reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny ja już po prenatalnych. Wszystko jest dobrze na tą chwilę. I prawdopodobnie będzie dziewczynka. Nadal termin na 11.11. Czyli nie dogoniłam @Kocka 😜 Zrobiłam nifty pro pod koniec kwietnia i pappę dziś i czekam na wyniki.
A kiedy dokładnie zrobilas nifty? Bo moze juz masz wyniki przeważnie czeka sie 5 dni roboczych. Zerknij sobie na swoj panel klienta.

reklama
A kiedy dokładnie zrobilas nifty? Bo moze juz masz wyniki przeważnie czeka sie 5 dni roboczych. Zerknij sobie na swoj panel klienta.
29 kwietnia. I to po 14stej. Dostałam informację, że 2 maja zostało dostaczone do laboratorium. Mam termin na panelu na 17 maja. Zaraz zobaczę. Ale mam dostać maila, że są wyniki.

Sprawdziłam nie ma jeszcze. Moje jedzie do Hong Kongu, bo robię te najdroższe.
Moje tez tam lecą ale jak robilam wczesniej przy córce to jak pobrali mi krew w piatek to dokładnie w piatek po tygodniu miałam juz wyniki wiec liczę ze tym razem bedzie tak samo. Kolezanka robiła pół roku temu i tez miała dokładnie po tygodniu.

Moje tez tam lecą ale jak robilam wczesniej przy córce to jak pobrali mi krew w piatek to dokładnie w piatek po tygodniu miałam juz wyniki wiec liczę ze tym razem bedzie tak samo. Kolezanka robiła pół roku temu i tez miała dokładnie po tygodniu.
Mi się wydaje, że przez ten weekend majowy to się wszystko przesunęło. Ja liczę czas od 2 maja. To może w poniedziałek będą wyniki.

Mi się wydaje, że przez ten weekend majowy to się wszystko przesunęło. Ja liczę czas od 2 maja. To może w poniedziałek będą wyniki.
Z racji, że nie ma głupich pytań spytam co to za badania. Nie słyszałam nic o tym.
Jestem przy pierwszej procedurze i dużo pewnie nie wiem..

reklama
Powiedzcie mi proszę jak wyglądają wizyty po transferze , co ile trzeba się meldować na kontroli ?
mam kawałek do Wrocka , ciekawi mnie jak to wyglada bo to wszystko przede mną

Do góry