annemarie
Fanka BB :)
Zajebiscie❤❤❤❤❤❤❤Jestem po wizycie, dzieciaczki mają 2,77 kg i 2.88 kg. Cesarka 5 kwietnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zajebiscie❤❤❤❤❤❤❤Jestem po wizycie, dzieciaczki mają 2,77 kg i 2.88 kg. Cesarka 5 kwietnia
No co ty,to najpiekniejsze co nas w zyciu spotyka...BYCIE MAMĂ...Noooo. Powoli zaczynam się stresować.
Co bedzie?Jestem po wizycie, dzieciaczki mają 2,77 kg i 2.88 kg. Cesarka 5 kwietnia
Dagmara i DominikCo bedzie?
Ale ekstra parkaDagmara i Dominik
Dziękuję Będę zdawać relacje na bieżącoPowodzenia.
Wow 22 to super trzymam kciukiOgólnie dobrze , chodź brzuch trochę boli jajcow 22 wychodowalam zobaczymy co z tego będzie ... Ale jestem dobrej myśli spokojnie ja też byłam załamana , chodź przypuszczałam że wyjdą różne kwiatki w kirach
Gratuluję My też chcieliśmy czekać do prenatalnych by wszystkim się pochwalić to taki bezpieczniejszy termin Niestety w 8 tyg. zaczęłam plamić i trafiłam do szpitala i wtedy już powiedzieliśmy wszystkim o ciąży. Ja cały czas byłam dziwnie spokojna i wszystko super się skończyłoNa pewno sie uda ❤
Ja dzis jak patrzylam na usg to nadal nie wierzylam, ze to moj brzuch moze jak wreszcie po prenatalnych zaczniemy sie chwalic to dotrze do mnie
No to już coraz bliżej Powodzenia życzę i korzystaj z możliwości spaniaJestem po wizycie, dzieciaczki mają 2,77 kg i 2.88 kg. Cesarka 5 kwietnia
Tez tak właśnie mysle, ze prenatalne to taki bezpieczny czas a idealnie sie sklada bo prenatalne mam w Wielki Czwartek, wiec w Święta chcemy powiedziećGratuluję My też chcieliśmy czekać do prenatalnych by wszystkim się pochwalić to taki bezpieczniejszy termin Niestety w 8 tyg. zaczęłam plamić i trafiłam do szpitala i wtedy już powiedzieliśmy wszystkim o ciąży. Ja cały czas byłam dziwnie spokojna i wszystko super się skończyło