annemarie
Fanka BB :)
Parka jak u nas❤❤❤Dagmara i Dominik
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Parka jak u nas❤❤❤Dagmara i Dominik
Yupiii teraz już będzie tylko dobrze wspaniałe że tak szybko udało Ci się dostaćUdało mi się na poniedziałek umówić do dr Pasnika. Tak się cieszę , rano napisałam emaila a po południu panie oddzwonily ze na poniedziałek się termin zwolnił . Mam nadzieje ze pomoże
Tak się cieszę , nie sądziłam ze tyle radości może mi to sprawić także już będę coś wiedziała w poniedziałek co z tymi moimi kirami ..Yupiii teraz już będzie tylko dobrze wspaniałe że tak szybko udało Ci się dostać
Ja jak dostałam termin to niego to płakałam o śmiałam się na przemian nie mogłam się uspokoić że szczęścia ale wiem że każda łza była warta tego bo wiem że w końcu jestem w odpowiednich rękach ... A nie jak u jednego immunologa który dał mi acoffil i kazał brać co trzy dni bez morfologi i tylko do dodatniej bety :/Tak się cieszę , nie sądziłam ze tyle radości może mi to sprawić także już będę coś wiedziała w poniedziałek co z tymi moimi kirami ..
Czyli mówisz ze oddaje się w dobre ręce ?Ja jak dostałam termin to niego to płakałam o śmiałam się na przemian nie mogłam się uspokoić że szczęścia ale wiem że każda łza była warta tego bo wiem że w końcu jestem w odpowiednich rękach ... A nie jak u jednego immunologa który dał mi acoffil i kazał brać co trzy dni bez morfologi i tylko do dodatniej bety :/
Ależ oczywiście , zresztą co będę pisać sama się przekonaszCzyli mówisz ze oddaje się w dobre ręce ?
Według mnie jest dobrze sprawdź przyrostDziewczyny mam wynik 8 dzien po transferze 5 dniowej blastki - 25,2 mlU/ml boje sie że to bardzo nisko i znowu biochemiczna