reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

To ci pozazdroszcze, ja oprócz chleba z masłem i płynnych zup to nie jem a pić mi się tacy chce że wypilabym studnie wody ,jestem taka spragniona ale jak wypije więcej niż jeden łyk to zaraz 🤮🤮 więc pije pomału i tak marzę się napić do syta...
Tez mi sie tak pic chce! Az lekarza zapytam czy moze jakies elektrolity powinnam pic czy co.. tak jakbym w ogole sie nie nawadniala..

reklama
To ci pozazdroszcze, ja oprócz chleba z masłem i płynnych zup to nie jem a pić mi się tacy chce że wypilabym studnie wody ,jestem taka spragniona ale jak wypije więcej niż jeden łyk to zaraz [emoji2961][emoji2961] więc pije pomału i tak marzę się napić do syta...
Może kup sobie jakieś elektrolity.

Dziewczyny możecie mnie albo nie pamiętać albo nie znać, ale swojego czasu prowadziłam tu kalendarz :) po kilku procedurach i transferach udało mi się zajść w ciążę urodzić moja miłość Natalke, 20.03 minie rok. Przyczyną mojej niepłodności były całkowicie obydwa niedrozne jajowody. Tak mam wpisane w karcie NIEDROZNE OBUSTRONNIE JAJOWODY, WIELOKROTNIE DIAGNOZOWANE. dzisiaj chciałam wamnprzeddtawic swoją drugą miłość:) BASIE Nasz cud z którą zaszłam w naturalną ciążę przy niedroznych jajowodach 3 miesiące po porodzie hehehe. Basia również urodzona przez cc w Matce Polce w łodzi. Kochane zawsze trzeba mieć wiarę i walczyć:) oddaje z przyjemnością swój brzuszek :)

Załączniki

• 20220311_111453.jpg
    20220311_111453.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 102
Dziewczyny możecie mnie albo nie pamiętać albo nie znać, ale swojego czasu prowadziłam tu kalendarz :) po kilku procedurach i transferach udało mi się zajść w ciążę urodzić moja miłość Natalke, 20.03 minie rok. Przyczyną mojej niepłodności były całkowicie obydwa niedrozne jajowody. Tak mam wpisane w karcie NIEDROZNE OBUSTRONNIE JAJOWODY, WIELOKROTNIE DIAGNOZOWANE. dzisiaj chciałam wamnprzeddtawic swoją drugą miłość:) BASIE Nasz cud z którą zaszłam w naturalną ciążę przy niedroznych jajowodach 3 miesiące po porodzie hehehe. Basia również urodzona przez cc w Matce Polce w łodzi. Kochane zawsze trzeba mieć wiarę i walczyć:) oddaje z przyjemnością swój brzuszek :)
Gratuluję [emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji173][emoji173] Podczytuję was na ciężarówkach i trzymałam kciuki za poród [emoji846][emoji854]

A ja miałam Was na 20go wpisane [emoji41]
Witamy na świecie Basiu [emoji178]
Bazylia ogromne gratulacje takiego cudu ! Dużo zdrówka dla Was [emoji8]

reklama
Info dla dziewczyn przyjmujących Crinone. Dzisiaj w aptece DOZ dowiedziałam się, że jak się kupuje stacjonarne to koszt ok 240, a jak się zamówi online to 160 🤦‍♀️
Ja od kilku dni też słabo funkcjonuje. Ciągłe mdłości, ból brzucha i zmęczenie. Wymioty sporadycznie. I ciągle mi się chce pić wodę lub herbatę z cytryną , a nigdy takiej nie lubiłam 😝
Martwi mnie tylko, bo cały czas mam taką brudną wydzielinę, z takimi brązowymi paprochami, a przecież od mojego ostrego krwawienia już 2 tyg minęło 🙁

Do góry