Dziękuję za wszystkie odpowiedzi Teraz wiem, że jeśli będzie ich więcej to na pewno ich nie wyrzucą, kojarzę że wtedy pytali coś o mrożenie komórek, ale nie pamiętam już jak to dokładnie było. Teraz wiem, że trzeba było je zamrozić, niestety człowiek uczy się na błędach. Dziękuję Wam za wyjaśnienie. Miło porozmawiać z kimś mądrzejszym
reklama
Podobno ceny w hurtowniach tak wzrosły A ja muszę przyjmować 6 tabletek dziennie . W opakowaniu jest 21 sztSkad az taka podwyzka??
Orchidea33
Fanka BB :)
O nie! Ja tez biore 6 tabletek dziennie..... a jeszcze 6 tygodni lekowPodobno ceny w hurtowniach tak wzrosły A ja muszę przyjmować 6 tabletek dziennie . W opakowaniu jest 21 szt
eij
To szybko piszcie do lekarza żeby wypisał więcej opakowań. Najlepiej każde na oddzielna receptę w razie czego jakby nie było w jednej aptece takiego zapasu.O nie! Ja tez biore 6 tabletek dziennie..... a jeszcze 6 tygodni lekow
Jprd ;(Właśnie przeżyłam szok. W tej samej aptece Lutinus 100 mg w poniedziałek 130 zł, a jutro już będzie za 250
A.skad takie zwyżki 100 %
Orchidea33
Dzwonila do mojej apteki to mówiła, ze nic na temat podwyzek jej nie wiadomo na chwile obecna.Jprd ;(
A.skad takie zwyżki 100 %
przesada z tymi cenami zamiast obniżyć to jeszcze aby zarobić na człowieku który i tak to kupiO nie! Ja tez biore 6 tabletek dziennie..... a jeszcze 6 tygodni lekow
Orchidea33
Dokładnie! To takie zerowanie. Zwlaszcza, ze doskonale wiedza, ze trzeba brac kilka tabletek dziennie. Opakowanie w większości nie starcza na 21 dni a na 3...przesada z tymi cenami zamiast obniżyć to jeszcze aby zarobić na człowieku który i tak to kupi
reklama
Orchidea33
Bardzo mądry lekarz! Ja tez robilam cd138. Wyszlo u mnie zapalenie, ktore leczylam 3 antybiotykami...Jestem po wizycie. Jak dostanę krwawienie to Umawiam.sie hipesterokopie CD 138. Nie zgodził się lekarz. Żeby robić transfer kolejny. Mamy zamrożone dwa zarodki jeden w 5 dobie 3.2.3 i w 6 4.2.2. i czekam teraz
Podziel się: