reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kiedy robisz kolejny przyrost ?? Mi doktor kazał za 7 dni, ale zrobię w poniedziałek rano. Muszę trochę odetchnąć od tego stresu, ale 7 dni nie wytrzymam 🙈
Wstepnie mam być w poniedziałek na badaniu krwi i USG, ale będę chciała przesunąć to na wtorek, żeby był mój lekarz prowadzący, a nie znów jakiś nowy.
Tak gadałam z mężem czy już się zaczyna cieszyć i powiedział, że jeszcze nie, bo się boi. Ja też mam ciągle stracha, za dużo przeszliśmy w ostatnim roku. Jutro mam powtórny wlew z intralipidow.
Myslecie, że nie powinnam się martwić tym, że przyrost procentowy zwalnia? Było ponad 300% potem 180% a teraz 130%.

Wstepnie mam być w poniedziałek na badaniu krwi i USG, ale będę chciała przesunąć to na wtorek, żeby był mój lekarz prowadzący, a nie znów jakiś nowy.
Tak gadałam z mężem czy już się zaczyna cieszyć i powiedział, że jeszcze nie, bo się boi. Ja też mam ciągle stracha, za dużo przeszliśmy w ostatnim roku. Jutro mam powtórny wlew z intralipidow.
Myslecie, że nie powinnam się martwić tym, że przyrost procentowy zwalnia? Było ponad 300% potem 180% a teraz 130%.
Ja myślę, że niepotrzebnie się martwisz🙂🙂 będą twixy

Dziewczyny jutro mój dzień… transfer ❤️ Ale z każdej strony coś…
5 dni temu okazało się, że mąż 👑… na szczęście był przed tym 4 dni na nartach (także nie widziałam go)… odizolowałam.
Dziś okazało się, że w pracy koleżanka jelitówka… wczoraj ją wiedziałam.
Zwariuje zaraz… ale trzymam się 💪

5 dni temu okazało się, że mąż 👑… na szczęście był przed tym 4 dni na nartach (także nie widziałam go)… odizolowałam.
Weź węgiel ze 2 sztuki i wit c i rutynę. Tylko węgiel 4 h przed witaminą. Mi to zawsze pomaga jak mam styczność z jelitówką. Dziś chyba jeszcze możesz.

Głowa do góry :) tak jak piszesz- jutro jest Twój dzień

Mama wyniki [emoji846][emoji846][emoji846][emoji3590]chyba jest lepiej ale wolałabym więcej [emoji12]
10 dpt 67.74 prog 59
12 dpt 213,99 prog 45
Ale luteinę brałam o 6 rano.
Przyrost 185%. Bo minęło więcej niż 48h
No pięknie jest ! Ruszyła kropka [emoji123] i progesteron też [emoji108][emoji108][emoji108]

reklama
Do góry