reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny jak zwykle jestem w czarnej du...
W związku z odwołanym ostatnim transferem przez słabe endometrium czeska klinika przysłała mi nowy protokół przed kolejnym transferem. I mam dorzucić clexane i spray Lenzetto, oba na receptę. Mieszkam w UK, próbowałam dzisiaj dostać na to receptę ale niestety oni nie kumają, jak do ivf mogę stosować spray na menopauzę i mi tego nie dadzą 😑
Czeska recepta jest niestety tylko w formie papierowej i szła by tygodniami.
Czy któraś z was ma zaprzyjaźnionego lekarza w Polsce, który by wystawił e receptę na te leki??
Byłabym przeogromnie wdzięczna bo już mam wizję odwołanego kolejnego transferu i ryczeć mi się chce 😞
Poszukaj na Internecie.
Są te e porady i wystawiają receptę. A jak im pokażesz jakieś zalecenia to pewnie bez problemu ;)

reklama
Wlasni
Od poniedziałku ale w niedzielę znajomego dziewczyna przylatuje więc mogłaby mi przywieźć bo ostatnio przesyłka szła 18 dni
Właśnie dostałam reklamę wpabcbzdrowie piszą że za 59 Zeta zamów receptę bez wychodzenia z domu na lek który bierzesz lub całkiem nowy. Home-doctor infolinia czynna całą dobę +48 22 688 79 25

Evelka A jak się czujesz???
A różnie kochana . Ogólnie męczy mnie niestrawność ,zgaga ,mdłości i wszystko co z tym związane dlatego tez z moim apetytem jest słabo bo nawet po wodzie się mecze [emoji85] ale da się z tym żyć .
Gorzej psychicznie chyba bo nachodza mnie te okropne Czerne myśli. Ciężko mi myśleć pozytywnie bo ciągle z tyłu głowy mam,że to się pewnie zaraz zakończy [emoji85]tylko taki scenariusz znam więc pewnie to jest przyczyną ale ciężko walczy się z tymi myślami .

U mnie tez sa podobne. Z krwi mam 18 i z endo tez. Tyle ze te z krwi badalam dawno temu jakos z rok juz na bank.
Myślę,że warto byłoby się udać do dobrego immunologa na konsultacje. Niestety Invicta ma taki sam schemat dzialania praktycznie dla każdej pacjentki .

reklama
Do góry