reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jestem po dwóch ciążach i dwóch karmieniach … uwierz, ze Ciebie wcale jeszcze nie boli :)

Mnie po luteinie tez bolą piersi, ale jak wyżej pisałam, to nic w porównaniu do tego co będzie później.

Nie znam sposobu na ulżenie niestety. Może koleżanki ciążowe maja jakieś sposoby. Ja trwałam w bólu :)
Eeeeee wiem, bo również jestem po dwóch ciążach i po dwóch karmieniach piersią.

Ten jest inny i poważnie mówię, że oszaleć idzie.

reklama
Ja nie mogę dotknąć... stanik już zdjęłam.
Dla mnie to kosmos na tym etapie. Poważnie
tez mnie bolały jakis czas temu ale tak ze dotknac sie nie dalo... jak wstawalam z lezenia to trzeba było podtrzymywac rekami bo jakby kamienie wisialy... masakra ale na szczęście przeszlo.
Siostra polecala mi na to stanik do karmienia na noc, zeby choc troche podtrzymywal i mniej w nocy bolalo.

Dziewczyny a kiedy umawiać się na pierwszą wizytę. Poki co położna nic nie mówi w piątek e werfiakcja, ale po transferze już 14 dni. Wiecie może jak to wygląda?

W którym tygodniu jesteś. Mi ostatnio dokuczają okrutnie mdłości i żołądek .mam problem by wziąć leki..ale ten brzuch i plecy to codzienność..ja już przestałam na to zwracać większej uwagi bo oszaleć idzie !
Witaj w klubie. Oby to był dla nas dobry znak.
Ja jestem jeszcze ciagle glodna a co stane na wadze to mniej..w którym jesteś

Te weryfikację w Invicta są bez sensu ...kolejne zdzieranie kasy. Sama mogłabyś sobie zrobić te hormony w innym laboratorium za połowę ceny i w przypadku niskiego proga poprostu zacząć go przyjmować . On by Ci nie zaszkodził a ewentualnie pomógł.
Ja jak teraz zaszłam w ciążę nawet nie pytałam żadnego lekarza ani nie badałam progesteronu tylko na wszelki wypadek zaczęłam aplikować od razu 2x1 Luteinę . 2tyg temu robiłam progesteron i był 44 i lekarz kazał zostać na tej dawce luteiny a jeśli by spadał to zwiększyć .
Evelka A jak się czujesz???

reklama
Do góry