reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A różnie kochana . Ogólnie męczy mnie niestrawność ,zgaga ,mdłości i wszystko co z tym związane dlatego tez z moim apetytem jest słabo bo nawet po wodzie się mecze [emoji85] ale da się z tym żyć .
Gorzej psychicznie chyba bo nachodza mnie te okropne Czerne myśli. Ciężko mi myśleć pozytywnie bo ciągle z tyłu głowy mam,że to się pewnie zaraz zakończy [emoji85]tylko taki scenariusz znam więc pewnie to jest przyczyną ale ciężko walczy się z tymi myślami .
Słuchaj rozumiem te czarne myśli, bo sama jestem po dwóch poronieniach , ale trzeba mieć nadzieję. Przecież po to próbujemy i tyle wysiłku w to wszystko ładujemy by w końcu się udało !!
Na mdłości może coś laski podpowiedzą.

Ciekawe Jak @fredka84 naszą nową mamuśka ;)

reklama
@Gonzi
Poza tym sama biopsja działa jak scratching. Bo jest zadrapanie endonometeium. To znowu chcą ci robić w kolejnym cyklu ?
🤦‍♀️🤷‍♀️ No on gadal ze to by moglo pomoc skoro jest taki wynik tego pierwszego badania wiec on myslal ze moze w tym cyklu by to zrobic… a w poprzednim mialam to pobranie i z tego co sie zapowiada to w tym znowu bede miala … jakis dramat.

No ja chodzę do Paśnika. Ale zanim on mi odpisze to sama wiesz [emoji2356]
Powiem Ci ,że ja miałam farta bo najdłużej czekałam jeden dzień żeby mi odpisał albo oddzwonił . Napisz , może akurat odpisze szybko . Nie pisz osobnego maila tylko jeśli masz już zanim jakąś rozmowę rozpoczęta to w tym wątku pisz i podaj swój nr . Ja tak robiłam i za każdym razem oddzwaniał .
Trzymam kciuki

Słuchaj rozumiem te czarne myśli, bo sama jestem po dwóch poronieniach , ale trzeba mieć nadzieję. Przecież po to próbujemy i tyle wysiłku w to wszystko ładujemy by w końcu się udało !!
Na mdłości może coś laski podpowiedzą.

Ciekawe Jak @fredka84 naszą nową mamuśka ;)
No masz rację i zaufaj mi, że ja sama sobie to próbuje wytłumaczyć .
Za 2tyg mam prenatalne więc wszystko będzie jasne [emoji120]
A Fredka jak się ogarnie między kupa a kupa małego to na pewno nas odwiedzi [emoji6] też jestem ciekawa jak się odnalazła w nowej roli [emoji847]

reklama
Do góry