Ja tez do transferow mialam ale to nic nie dalo. Sydor moze tez Ci przepisze?Ja zawsze mam neoparin do każdego
Ja nie liczę się u pasnika tylko u dr sydora
reklama
Gratulacje Bosko! Piekny progesteron tez! A mialas jeden zarodek?Dziewczyny prosze pomozcie... nie odzywalam sie dosc dlugo i pewnie czesc z Was mnie nie pamieta. Bylam po dwoch nieudnych transferach. We wrzesniu mialam miec trzeci ale w biopsji endo wyszlo zapalenie i kilka mcy je zwalczalam. Teraz mialam transfer 9.02.
15.02 (6dpt) zrobilam bete i wyszla 33.92, prog 42
Dzis zrobilam powtórna (8dpt) i mam bete 152.2, prog 55.7
Czy ten wyskok bety nie jest za duzy?? Powiem szczerze, ze z jednej strony sie ciesze ale z drugiej zaczelam sie martwic, ze przyrost jest bardzo wysoki! Miala ktoras z Was podobnie? Albo wie jak na to patrzec? Szczerze mowiac to zielona jestem w tym. Pierwszy raz mam dodatnia bete
Orchidea33
Fanka BB :)
Tak, jeden 5aa i cala siatke lekowGratulacje Bosko! Piekny progesteron tez! A mialas jeden zarodek?
Orchidea33
Nie mi tez malo wyplywaLaski tylko się nie śmiejcie wkładam sobie luteinę dopochwowo (o dziwo nic mi nie wypływa) i tak się zastanawiam, że jutro transfer i czy ona tam nie zaszkodzi?? Mi zostaje trochę globulek.
Nie zaszkodzi, ja jak mialam transfery to i tak mialam rano brac proga dopochwowo, nie pamietam czy to przed transferem czy punkcja ale wyplukiwali mi to (ale chyba przed punkcja)Laski tylko się nie śmiejcie wkładam sobie luteinę dopochwowo (o dziwo nic mi nie wypływa) i tak się zastanawiam, że jutro transfer i czy ona tam nie zaszkodzi?? Mi zostaje trochę globulek.
mala_Mi 80
Moim zdaniem koniecznie powtórz ale od razu krzywą glukozowo- insulinową. Moje cukry są dobre a insulina bardzo wysoko a to chyba właśnie insulina źle wpływa na komórkiRobiłam ale 4 lata temu i wydaje mu się że chyba jest okej
mala_Mi 80
Jest super, gratulujęDziewczyny prosze pomozcie... nie odzywalam sie dosc dlugo i pewnie czesc z Was mnie nie pamieta. Bylam po dwoch nieudnych transferach. We wrzesniu mialam miec trzeci ale w biopsji endo wyszlo zapalenie i kilka mcy je zwalczalam. Teraz mialam transfer 9.02.
15.02 (6dpt) zrobilam bete i wyszla 33.92, prog 42
Dzis zrobilam powtórna (8dpt) i mam bete 152.2, prog 55.7
Czy ten wyskok bety nie jest za duzy?? Powiem szczerze, ze z jednej strony sie ciesze ale z drugiej zaczelam sie martwic, ze przyrost jest bardzo wysoki! Miala ktoras z Was podobnie? Albo wie jak na to patrzec? Szczerze mowiac to zielona jestem w tym. Pierwszy raz mam dodatnia bete
Hej dziewczyny. Jestem tu nowa założyłam wątek ale zero odpowiedzi. Czy któraś z Was jest po in vitro z diagnostyka preimplantacyjna? Napiszę że mamy jedno syna, poczęty naturalnie i gdy mieliśmy starać się o drugie dziecko spadła na nas informacja o chorobie genetycznej męża. Od tej informacji minęło 3 lata i zapragnęliśmy 2 dziecka ponowie. Nie wyobrażam sobie przekazac choroby dziecku dlatego jesteśmy w trakcie badań do tej procedury. Ale szczerze to nie mogę się w tym wszystkim połapać. Milion badań, wizyt nie ograniam .
reklama
miętowa25
jestesmy po ivf z diagnostyka preimplantacyjna również ze względu na chorobę genetyczna meza. Jak masz pytania to zaprwszam na priv.Hej dziewczyny. Jestem tu nowa założyłam wątek ale zero odpowiedzi. Czy któraś z Was jest po in vitro z diagnostyka preimplantacyjna? Napiszę że mamy jedno syna, poczęty naturalnie i gdy mieliśmy starać się o drugie dziecko spadła na nas informacja o chorobie genetycznej męża. Od tej informacji minęło 3 lata i zapragnęliśmy 2 dziecka ponowie. Nie wyobrażam sobie przekazac choroby dziecku dlatego jesteśmy w trakcie badań do tej procedury. Ale szczerze to nie mogę się w tym wszystkim połapać. Milion badań, wizyt nie ograniam .
Podziel się: