Właśnie. Podczas rozmowy z moim doktorem, mówię, ze taka akcja była. A on mówi, ze niezle rzeczy się dzieją na forum.Ten maxon to to samo co ja sobie kupiłam tylko w większej dawce.
reklama
Evela.6
Fanka BB :)
Napisz do APC maila i zostaw swoj numer tel , na pewno Ci odp albo zadzwonia . Na FB jest tez grupa dziewczyn od Pasnika i tam sie czesto terminy zwalniaja wiec mozna cos upolowac .Dziewczyny z Łodzi ! Czy możecie polecić jakiegoś immunologa poza Pasnikiem ? Do niego nigdzie się dodzwonić nie mogę ..
Evela.6
A te antyoksydanty można brać z innymi lekami jak inofem melatonine i ubichinol???
Przesylam Ci kilka rad dietetycznych od dziewczyn z Akademi Plodosci ( robia 'plodne' jadlospisy) na poprawe komorek jajowych :
Cynk - zmienic chleb pszenny na zytni razowy
Kielki - bogate zrodlo polifenoli i witaminy C
Przyprawy przeciwzapalne - goździki, cynamon, kakao, mięta, kolendra, szafran, kurkuma, anyż, kminek, kozieradka, czarny pieprz, oregano, bazylia, koper, liść laurowy, czosnek, chrzan, majeranek, cebula, pietruszka, czerwona papryka, mięta, rozmaryn, szałwia, gałka muszkatołowa, lawenda, tymianek, koper, imbir, estragon, curry
Siemnie lniane i ryby - Łosoś atlantycki, pstrąg, dorsz, tuńczyk, śledź, makrela, szprotki, sardynki.
Warzywa - papryka, brokuly ,cebula, cosnek , marchewka, dynia, warzywa straczkowe, buraki, warzywa lisciaste zielone, szparagi i kiszonki
Propilis, pylek pszczeli , mleczko pszczele
Unikaj tluszczow trans
Mysle ,ze wprowadzenie kilku zdrowych nawykow zywieniowych bedzie lepsze niz tona suplementow . Trzymam kciuki
Magda 1234
DzejKej 1985 co z Twoją beta ???
DzejKej 1985
Aktywna w BB
Nic z tego ;(((((DzejKej 1985 co z Twoją beta ???
Magda 1234
Przykro mi, tak czekałam na dobre wieści,, jeszcze będzie dobrze , ściskam mocnoNic z tego ;(((((
reklama
Podziel się: