reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A na co jest ten antyoksydant???
Hej tak jak ktoś napisał antyoksydant działają na wolne rodniki ,, na zabicie stresu który uszkadza komórki. Mi poleciła to znajomą która miała problem z nasieniem. My po zastosowaniu antyoksydantu plis cynku i selenu poprawiliśmy badania z 0/1 procent na 3 procent .i z 65 milionów na ponad 135 i ruch i inne parametry. Na korki też to działa .ja tego nie stosowałam bo problem leżał u męża ale właśnie polecono nam firmę swanson i coral plus . Poczytaj o stresie antyoksydacyjnym ..dużo o tym piszą

reklama
A co i w jakich dawkach przyjmujesz, przygotowując się do transferu?
To mój druga stymulacja i drugi transfer. Pierwszy, nieudany transfer był od razu po punkcji. Teraz ze względu na ilość komórek i hiperstymulację, mam transfer w kolejnym cyklu. Od drugiego dnia okresu przyjmuję:
(estrofem 3x1, medrol 0,5 rano i acard 1 wieczorem). 24.02 mam wizytę.
Ooo. ja od 2. dnia okresu mam tylko estrofem 2x1. No i suple, które sama sobie dobieram 🤷‍♀️

Hej tak jak ktoś napisał antyoksydant działają na wolne rodniki ,, na zabicie stresu który uszkadza komórki. Mi poleciła to znajomą która miała problem z nasieniem. My po zastosowaniu antyoksydantu plis cynku i selenu poprawiliśmy badania z 0/1 procent na 3 procent .i z 65 milionów na ponad 135 i ruch i inne parametry. Na korki też to działa .ja tego nie stosowałam bo problem leżał u męża ale właśnie polecono nam firmę swanson i coral plus . Poczytaj o stresie antyoksydacyjnym ..dużo o tym piszą
A te antyoksydanty można brać z innymi lekami jak inofem melatonine i ubichinol???

A co i w jakich dawkach przyjmujesz, przygotowując się do transferu?
To mój druga stymulacja i drugi transfer. Pierwszy, nieudany transfer był od razu po punkcji. Teraz ze względu na ilość komórek i hiperstymulację, mam transfer w kolejnym cyklu. Od drugiego dnia okresu przyjmuję:
(estrofem 3x1, medrol 0,5 rano i acard 1 wieczorem). 24.02 mam wizytę.
Estrofem od 3 dc 2x2
A teraz Fragmin 1x1
PentoHEXAL 1x1
Maxon 1x1
Acard 2x 1

Uff…

To wystarczy jak będę brała witaminę C czy dołożyć jeszcze coś???
Wiesz ja Ci niestety nie odpowiem co masz brać konkretnie i czy to wystarczy. Antyoksydantów jest cała masa. Zależy w jakiej dawce będziesz brać i ile Twoje komórki potrzebują. Trochę metoda prób i błędów. Poza tym jedząc witaminy i owoce też już dostarczasz antyoksydanty, więc zależy jaką masz dietę.
Ubichinol też jest antyoksydantem a pisałaś o nim.

Dziewczyny z Łodzi ! Czy możecie polecić jakiegoś immunologa poza Pasnikiem ? Do niego nigdzie się dodzwonić nie mogę ..

Mi rośnie dobrze :) proporcjonalnie do cyklu.
Ale dostałam tez leki: Maxon 100 mg i to jest lek na erekcje [emoji23][emoji23][emoji23] na noc mam stosować i jeszcze leki na ukrwienie macicy i Acard.
Ty nic nie dostałaś ?

Ps. Nie zobaczymy się w piątek jednak :(
Nic. M spisał mój cykl na straty jak zobaczył wielość pęcherzyka i endo[emoji2957][emoji13] Ale sama sobie przepisałam. Acardu nie biorę bo mam słaba krzepliwość i boję się, że będę mieć plamienia po transferze. Ale też mi go nie przepisał.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry