reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A na co jest ten antyoksydant???
Hej tak jak ktoś napisał antyoksydant działają na wolne rodniki ,, na zabicie stresu który uszkadza komórki. Mi poleciła to znajomą która miała problem z nasieniem. My po zastosowaniu antyoksydantu plis cynku i selenu poprawiliśmy badania z 0/1 procent na 3 procent .i z 65 milionów na ponad 135 i ruch i inne parametry. Na korki też to działa .ja tego nie stosowałam bo problem leżał u męża ale właśnie polecono nam firmę swanson i coral plus . Poczytaj o stresie antyoksydacyjnym ..dużo o tym piszą

reklama
A co i w jakich dawkach przyjmujesz, przygotowując się do transferu?
To mój druga stymulacja i drugi transfer. Pierwszy, nieudany transfer był od razu po punkcji. Teraz ze względu na ilość komórek i hiperstymulację, mam transfer w kolejnym cyklu. Od drugiego dnia okresu przyjmuję:
(estrofem 3x1, medrol 0,5 rano i acard 1 wieczorem). 24.02 mam wizytę.
Ooo. ja od 2. dnia okresu mam tylko estrofem 2x1. No i suple, które sama sobie dobieram 🤷‍♀️

Hej tak jak ktoś napisał antyoksydant działają na wolne rodniki ,, na zabicie stresu który uszkadza komórki. Mi poleciła to znajomą która miała problem z nasieniem. My po zastosowaniu antyoksydantu plis cynku i selenu poprawiliśmy badania z 0/1 procent na 3 procent .i z 65 milionów na ponad 135 i ruch i inne parametry. Na korki też to działa .ja tego nie stosowałam bo problem leżał u męża ale właśnie polecono nam firmę swanson i coral plus . Poczytaj o stresie antyoksydacyjnym ..dużo o tym piszą
A te antyoksydanty można brać z innymi lekami jak inofem melatonine i ubichinol???

A co i w jakich dawkach przyjmujesz, przygotowując się do transferu?
To mój druga stymulacja i drugi transfer. Pierwszy, nieudany transfer był od razu po punkcji. Teraz ze względu na ilość komórek i hiperstymulację, mam transfer w kolejnym cyklu. Od drugiego dnia okresu przyjmuję:
(estrofem 3x1, medrol 0,5 rano i acard 1 wieczorem). 24.02 mam wizytę.
Estrofem od 3 dc 2x2
A teraz Fragmin 1x1
PentoHEXAL 1x1
Maxon 1x1
Acard 2x 1

Uff…

To wystarczy jak będę brała witaminę C czy dołożyć jeszcze coś???
Wiesz ja Ci niestety nie odpowiem co masz brać konkretnie i czy to wystarczy. Antyoksydantów jest cała masa. Zależy w jakiej dawce będziesz brać i ile Twoje komórki potrzebują. Trochę metoda prób i błędów. Poza tym jedząc witaminy i owoce też już dostarczasz antyoksydanty, więc zależy jaką masz dietę.
Ubichinol też jest antyoksydantem a pisałaś o nim.

Dziewczyny z Łodzi ! Czy możecie polecić jakiegoś immunologa poza Pasnikiem ? Do niego nigdzie się dodzwonić nie mogę ..

Mi rośnie dobrze :) proporcjonalnie do cyklu.
Ale dostałam tez leki: Maxon 100 mg i to jest lek na erekcje [emoji23][emoji23][emoji23] na noc mam stosować i jeszcze leki na ukrwienie macicy i Acard.
Ty nic nie dostałaś ?

Ps. Nie zobaczymy się w piątek jednak :(
Nic. M spisał mój cykl na straty jak zobaczył wielość pęcherzyka i endo[emoji2957][emoji13] Ale sama sobie przepisałam. Acardu nie biorę bo mam słaba krzepliwość i boję się, że będę mieć plamienia po transferze. Ale też mi go nie przepisał.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry