Koniecznie zrób badania i nie transferuj narazie kolejnych blastek. Z tego co pamiętam, Twoja pierwsza blastka była piękna 4AA, ona ma ogromny potencjał do implantacji. Coś Ciebie jest nie tak... Niech lekarz kieruję Ci na badania. Trzymaj sięTak jeszcze 3 blastki . Ale niewiem chyba muszę porobić badania zagłębić się
reklama
Jeśli mogę doradzić to zrob crosch match i allo Mrl, oba badania wykonujesz z partnerem i niech immuno oceni wynik, ja u Pasnik robiłam też dodatkowo ana 3.To
To tak jak u mnie . Beta nawet nie drgnęła drugi raz …gdzie szukać przyczyny ?? Jakie badania ?
Teraz miałam transferowana 4BB .Koniecznie zrób badania i nie transferuj narazie kolejnych blastek. Z tego co pamiętam, Twoja pierwsza blastka była piękna 4AA, ona ma ogromny potencjał do implantacji. Coś Ciebie jest nie tak... Niech lekarz kieruję Ci na badania. Trzymaj się
Tak mamy zrobić histeroskopie z komórkami NK ..
To super pomysłTeraz miałam transferowana 4BB .
U mnie już nie pierwszy, ale też nie jest to ostatnia szansa. Mamy jeszcze 5 zarodków co prawda nieprzebadanych. Może dlatego na razie jestem na luzie. Po dwóch niepowodzeniach nie mam takiej mega wiary w sukces. Robię co musze i tyle, ale jednocześnie jak się nie uda to jeszcze nie wszystko stracone. To daje mi komfort psychiczny.Ja się stresuję, że się nie uda. A to pierwszy raz więc nadzieję są duże.
Jak się nie uda, to nasza piąteczka zarodków idzie na badania genatyczne i zobaczymy co będzie.
I Pasnika w Łodzi ??Jeśli mogę doradzić to zrob crosch match i allo Mrl, oba badania wykonujesz z partnerem i niech immuno oceni wynik, ja u Pasnik robiłam też dodatkowo ana 3.
Dokładnie tak miałam już zrobione allo Mrl, kazał dorobić crosch match i ana 3I Pasnika w Łodzi ??
Dobra blastka, może nie super ale ma potencjał to implantacji.Teraz miałam transferowana 4BB .
JestemMama!
Fanka BB :)
reklama
Podziel się: