reklama
Jeśli wyjdzie Ci stan zapalny to dostaniesz antybiotyk i będzie po problemie A badanie nie jest drogie więc się nie stresujnie miałam tego badania aż się boje co tu może wyjsc ..
Jakoś nie cieszę się@Kocka ty też już się stresujesz piątkiem? To jeszcze tylko dwa dni[emoji33][emoji33]
Nie drogie? U mnie dwie biopsje (5dpo i 7dpo) łącznie wyszły koło 3tys.Jeśli wyjdzie Ci stan zapalny to dostaniesz antybiotyk i będzie po problemie A badanie nie jest drogie więc się nie stresuj
A nigdy nie badaliscie zarodków tak? To zawsze lekarze w takim wypadku podobno zwalają że może zarodek był wadliwy.Mi lekarz powiedział żebym brałam suplementy na poprawe jakości komórek i zrobić jeszcze stymulacje bo mam zamrożenie jeszcze 6 oocytow ale nie wiadomo co z nich będzie i po punkcji przebadać zarodki. Albo taka z opcja adopcja zarodka ale to też nie daje gwarancji na powodzenie
Jeśli przebadała byś zarodki to to można wtedy wykluczyć i wiadomo że trzeba szukać innej przyczyny.
Pytanie na jakie opcje Cie stać finansowo. Czy możesz sobie pozwolić zawalczyć dłużej czy nie. Jeśli tak poprawiaj komórki suplementami dieta i chwytaj się takich opcji. A nasienie Twojego jakie? Zresztą nawet jak świetne nie zaszkodzi jak razem będziecie na płodnej diecie. Tu dziewczyny mają takie cuda właśnie. Może jak poszperam też znajdę.
Wiesz czego nie rozumiem dlaczego Twój lekarz mówi o AZ? Czy on uważa z jakiegoś powodu że wina leży w Twoich konkretnie komórkach?
Sherlook
Fanka BB :)
Ja się stresuję, że się nie uda. A to pierwszy raz więc nadzieję są duże.Jakoś nie cieszę się
Vinszka
Ja się stresuje bo to mój ostatni raz.Ja się stresuję, że się nie uda. A to pierwszy raz więc nadzieję są duże.
JestemMama!
Dziewczyny kiedy w którym dniu cyklu najlepiej wykonać AMH ... Robiłam to dawno więc szczerze nie pamiętam a muszę na nowo wykonać
reklama
Mi lekarz mówił że przy AMH dzień cyklu nie ma znaczenia tylko jak szybko ta krew będzie przebadana.Dziewczyny kiedy w którym dniu cyklu najlepiej wykonać AMH ... Robiłam to dawno więc szczerze nie pamiętam a muszę na nowo wykonać
Podziel się: