reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A powiedzcie mi czy jak przy każdym transferze mam heparyne to trzeba robić koaluogram ?? Czy to nie jest konieczne

reklama
Mi lekarz powiedział żebym brałam suplementy na poprawe jakości komórek i zrobić jeszcze stymulacje bo mam zamrożenie jeszcze 6 oocytow ale nie wiadomo co z nich będzie i po punkcji przebadać zarodki. Albo taka z opcja adopcja zarodka ale to też nie daje gwarancji na powodzenie
A nigdy nie badaliscie zarodków tak? To zawsze lekarze w takim wypadku podobno zwalają że może zarodek był wadliwy.
Jeśli przebadała byś zarodki to to można wtedy wykluczyć i wiadomo że trzeba szukać innej przyczyny.
Pytanie na jakie opcje Cie stać finansowo. Czy możesz sobie pozwolić zawalczyć dłużej czy nie. Jeśli tak poprawiaj komórki suplementami dieta i chwytaj się takich opcji. A nasienie Twojego jakie? Zresztą nawet jak świetne nie zaszkodzi jak razem będziecie na płodnej diecie. Tu dziewczyny mają takie cuda właśnie. Może jak poszperam też znajdę.
Wiesz czego nie rozumiem dlaczego Twój lekarz mówi o AZ? Czy on uważa z jakiegoś powodu że wina leży w Twoich konkretnie komórkach?

Dziewczyny kiedy w którym dniu cyklu najlepiej wykonać AMH ... Robiłam to dawno więc szczerze nie pamiętam 🙈 a muszę na nowo wykonać

reklama
Do góry