reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzoanna mi swój wysłała aż tyle nie potrzebuje.
Może ktoś inny się zgłosi.
W planie mam kolejną stymulacje. Mąż dostał Medrol na zabicie Asa może to coś pomoże.
Nie wiem. Jeszcze chwilę, bo muszę fundusze na tą imprezę uzbierać. A teraz już nawet nie mam refundacji na leki do stymulacji. I myślę nad badaniem zarodków.
Powodzenia, kochana, oby los Ci wynagrodził wszystko co było złe ❤️❤️❤️

reklama
Dobra dziewczyny ja się wyłamuje z piątkowego transferu. [emoji22] Mam w sobotę. Dziś dzień zero.
A w sobotę wam nie robią?? Strasznie mi przykro. Miałyśmy być trzy muszkieterki[emoji33] Choć ja też nie wiem jak będzie przecież z grypą nie pójdę jak ten mój mnie zarazi.

A w sobotę wam nie robią?? Strasznie mi przykro. Miałyśmy być trzy muszkieterki[emoji33] Choć ja też nie wiem jak będzie przecież z grypą nie pójdę jak ten mój mnie zarazi.
Nie no właśnie w sobotę będę mieć transfer.

Ehhh powiem Ci, że ja też powoli coś fiksuje. Czuję coś w gardle. Jakby mnie gdzieś przewiało.... piękna pogoda, wiosnę człowiek poczuł i oby się to nie skończyło choroba 😤😤😤

Kochane, od tygodnia boli mnie żołądek. Nie umiem sobie z tym poradzić. Nie wymiotuje, nie mam biegunki, nie mam podwyższonej temperatury. Jem to boli, nie jem tez boli. Dużo pije wody, jem produkty mleczne owoce i warzywa.. i cały czas mnie boli ten żołądek, momentami mam taki odruch jakbym miała zwymiotować ale do tego nie dochodzi... miałyście tak na początku ciąży? Jak sobie pomóc? Wizyta dopiero w środę... dziś 7t2d ciąży

Nie no właśnie w sobotę będę mieć transfer.

Ehhh powiem Ci, że ja też powoli coś fiksuje. Czuję coś w gardle. Jakby mnie gdzieś przewiało.... piękna pogoda, wiosnę człowiek poczuł i oby się to nie skończyło choroba 😤😤😤
To szybko rób syrop z cebuli, płucz gardło wodą z solą, dużo witaminy C. Będzie dobrze 😉 trzymam kciuki za sobotę ❤️😃

reklama
Do góry