Ile jesteś dokładnie po transferze ?7
reklama
7dptIle jesteś dokładnie po transferze ?
Evela.6
Fanka BB :)
podobno Ovitrelle moze utrzymywac sie do 10 dni dlatego mysle , ze warto zrobic przyrosty bety zeby miec pewnosc . Bedzie dobrzeDziewczyny A czy jeśli wyszła mi dzisiaj ta druga kreska na teście z moczu, to to może być jeszcze wpływ Ovitrelle, który miałam podany tyg temu przy transferze, czy już raczej nie. Wynik bety będzie dopiero jutro
Kurczę to może się jeszcze ovitrelle utrzymywać , ale trzeba być dobrej myśli !!
Wyrzuć go z domuI jeszcze mój mąż chory[emoji33][emoji33] Gorączka 38 plus dreszcze i ból mięśni. Na szczęście test negatywny. Żeby do piątku mu przeszło [emoji3064] I żeby mnie nie zaraził, bo jak z grypą zrobię transfer.
Ps. To nie żart
Vinszka
Hahaha nooo ja myślałam by mu rozbiła namiot na balkonie/trasie.Wyrzuć go z domu
Ps. To nie żart
eij
Ja miałam transfer 5 dniowych blastek , pół ampułki ovitrelle wieczorem w dniu transferu i lekarz mówił, że na bete 3 dpt nie ma co patrzeć bo to zastrzyk, beta 7 dpt dwucyfrowa dobrze rokuje, a beta 10 dpt daje pewność czy coś się dzieje czy nie.Dziewczyny A czy jeśli wyszła mi dzisiaj ta druga kreska na teście z moczu, to to może być jeszcze wpływ Ovitrelle, który miałam podany tyg temu przy transferze, czy już raczej nie. Wynik bety będzie dopiero jutro
eij
Zrób dzisiaj i pojutrze sprawdź przyrost
reklama
Ja też dokładnie tak miałam i to samo lekarz mówił. Ale to przy połowie ampułki.Ja miałam transfer 5 dniowych blastek , pół ampułki ovitrelle wieczorem w dniu transferu i lekarz mówił, że na bete 3 dpt nie ma co patrzeć bo to zastrzyk, beta 7 dpt dwucyfrowa dobrze rokuje, a beta 10 dpt daje pewność czy coś się dzieje czy nie.
Podziel się: