ja mam 9 i nie dostałam hiperkiA przy takim wyższym amh nie było hiperstymulacji? Pytam z ciekawości, bo mam podobny wynik, bliżej 6.5, owulacje zwykle późne w 19-20 dc, ale regularne raczej… niby nie typowy pcos, ale jednak amh lekko podchodzące pod pco
reklama
eij
Fanka BB :)
Niekoniecznie, zależy od dawki leków, reakcji organizmu na stymulację. Zresztą mi zależało na jakości a nie ilości i od tego wyszliśmy z lekarzemDzięki wielkie. U mnie niższe Amh, więc tak pięknie nie będzie z produkcją..
eij
Lekarz obawiał się hiperki dlatego jeszcze przed stymulacją odroczył transfer ale na szczęście nie miałam hiperki. Piłam dużo wody i jadłam dużo białka już przed stymulacją, aż do punkcji.A przy takim wyższym amh nie było hiperstymulacji? Pytam z ciekawości, bo mam podobny wynik, bliżej 6.5, owulacje zwykle późne w 19-20 dc, ale regularne raczej… niby nie typowy pcos, ale jednak amh lekko podchodzące pod pco
Ja drugi raz mialam dlugi pprotokol.Czy sie sprawdzilo chyba tak bo mam coreczke i jednego mrozaczka.Dziewczyny, które z Was były na dlugim protokole? Czy to sie u Was sprawdziło?
Evela.6
Moje amh przed stymulacja (miałam 33lata) wynosiło ponad 11 a nie mam pcos tylko ,że zostałam przestymulowana .A przy takim wyższym amh nie było hiperstymulacji? Pytam z ciekawości, bo mam podobny wynik, bliżej 6.5, owulacje zwykle późne w 19-20 dc, ale regularne raczej… niby nie typowy pcos, ale jednak amh lekko podchodzące pod pco
Vinszka
Niestety wiem.Na razie jestem spokojna. Bierzemy dwa przebadane 5.2.2 i 5.1.2. Jestem po dwóch transferach gdzie były cb. Teraz trochę nowych zaleceń. Ciężko tryskac optymizmem gdy już przeżyło się poronienie i dwie cb ( zreszta przecież sama wiesz jak jest) ale staram się na pewno nie zaszkodzi jak będę wierzyć, że się uda
Wiem też, że w dniu transferu będą latać nad ziemią i głaskać się po brzuszku.
Wow ale wysokie amh, a ja myślałam, że moje przed stymulacją 4,1 to dużo a to przecież średnieMoje amh przed stymulacja (miałam 33lata) wynosiło ponad 11 a nie mam pcos tylko ,że zostałam przestymulowana .
Vinszka
Dziewczyny. Zaczelam plamic..co robic?! Plaminie niby rozowawei jedune co mnie boli to żołądek
Jeśli jesteś w ciąży to jedź na IP.
reklama
dokładnie nie ma na co czekać lepiej sprawdzić za izbieDziewczyny. Zaczelam plamic..co robic?! Plaminie niby rozowawei jedune co mnie boli to żołądek
Podziel się: