reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A przy takim wyższym amh nie było hiperstymulacji? Pytam z ciekawości, bo mam podobny wynik, bliżej 6.5, owulacje zwykle późne w 19-20 dc, ale regularne raczej… niby nie typowy pcos, ale jednak amh lekko podchodzące pod pco
Lekarz obawiał się hiperki dlatego jeszcze przed stymulacją odroczył transfer ale na szczęście nie miałam hiperki. Piłam dużo wody i jadłam dużo białka już przed stymulacją, aż do punkcji.

A przy takim wyższym amh nie było hiperstymulacji? Pytam z ciekawości, bo mam podobny wynik, bliżej 6.5, owulacje zwykle późne w 19-20 dc, ale regularne raczej… niby nie typowy pcos, ale jednak amh lekko podchodzące pod pco
Moje amh przed stymulacja (miałam 33lata) wynosiło ponad 11 a nie mam pcos tylko ,że zostałam przestymulowana .

Na razie jestem spokojna. Bierzemy dwa przebadane 5.2.2 i 5.1.2. Jestem po dwóch transferach gdzie były cb. Teraz trochę nowych zaleceń. Ciężko tryskac optymizmem gdy już przeżyło się poronienie i dwie cb ( zreszta przecież sama wiesz jak jest) ale staram się :) na pewno nie zaszkodzi jak będę wierzyć, że się uda :)
Niestety wiem. 😢
Wiem też, że w dniu transferu będą latać nad ziemią i głaskać się po brzuszku. 🙊😁

reklama
Do góry