Coś pięknego <3 a możesz napisać jakie masz AMH?Ja byłam tylko raz na długim. Udało się pobrać 22 pęcherzyki, zapłodniło się 19, z czego mieliśmy 9 blastek. Transfer dwóch blastek, obecnie 30 tc bliźniaczej
reklama
eij
Fanka BB :)
Coś ok 6. Dokładnie nie pamiętam ale napewno między 5.5 a 6Coś pięknego <3 a możesz napisać jakie masz AMH?
Dzięki wielkie. U mnie niższe Amh, więc tak pięknie nie będzie z produkcją..Coś ok 6. Dokładnie nie pamiętam ale napewno między 5.5 a 6
A przy takim wyższym amh nie było hiperstymulacji? Pytam z ciekawości, bo mam podobny wynik, bliżej 6.5, owulacje zwykle późne w 19-20 dc, ale regularne raczej… niby nie typowy pcos, ale jednak amh lekko podchodzące pod pcoCoś ok 6. Dokładnie nie pamiętam ale napewno między 5.5 a 6
Hankaa
Fanka BB :)
Nigdy nie mów nigdy u mnie Amh 1,9 a jajek 20 z czego 6 blastek i 2 zamrożone komórkiDzięki wielkie. U mnie niższe Amh, więc tak pięknie nie będzie z produkcją..
No to super,a w której dobie będziesz miała transfer? To będą 2 czy 3 dniowe zarodki?Dzwonili z laboratorium z 15 pobranych komórek 13 zdrowych a 10 się zapłodniło prawidłowo. Jutro o 9 transfer
Faktycznie, rzadko się słyszy, żeby w 2 dobie.. A mogę wiedzieć, co to za klinika? To trzymam za szczęśliwy transferW drugiej... Wiem że może za wcześnie tak dziewczyny pisaly, ale moja znajoma też miała u tego samego lekarza i w tej samej klinice miała 2dniowy u jej się udało.
reklama
Podziel się: