reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Liczyłam po cichu na więcej.. ostatnio krótki protokół 5 oocytow i tez 3 zapłodnione z czego tylko jeden był fi dy, teraz znów 3 z 10 komórek pobranych
Ja ostatnio miałam 9 komórek, 8 dojrzałych, zapłodniło się 6, do 3doby przetrwały 3. Zawsze jakieś degenerują... Najważniejsze żeby te 3 były dobrej jakości :)

Ja mam tylko 8 i tez się strasznie boje o to ile uda się zapłodnić :(
ja mialam dwie procedury. 9 pobranych, 6 sie zaplodnilo, w 3ciej dobie 1 komorka, transfer, ciaza - corcia ma 5 lat 💜
Druga - 9 pobranych, 6 sie zaplodnilo, uzyskano 4 blastki. Transfer, ciaza, corcia ma poltora roku 💜
8 to dobry wynik. Potrzebujesz jednej komorki, mysl pozytywnie.

Dziewczyny w Was nadzieja ❤️ Co brać, robić po punkcji żeby było lżej i żeby hiperstymulacja się nie rozwijała? Dziś miała swoją drugą punkcję 41 komórek i brzuch już bolał od wczoraj. Przy pierwszej 14 komórek niczego takiego nie było :/ lekarz pow żeby brać leki przeciwbólowe i jakby coś się działo to dzwonić albo jechać do szpitala. Co Wam pomogło?

Dziewczyny w Was nadzieja ❤️ Co brać, robić po punkcji żeby było lżej i żeby hiperstymulacja się nie rozwijała? Dziś miała swoją drugą punkcję 41 komórek i brzuch już bolał od wczoraj. Przy pierwszej 14 komórek niczego takiego nie było :/ lekarz pow żeby brać leki przeciwbólowe i jakby coś się działo to dzwonić albo jechać do szpitala. Co Wam pomogło?
U mnie najbardziej sprawdziły się nutridrinki. Ogólnie dieta wysokobiałkowa i bardzo dużo picia wody. Nachodowalas jajec 😍😍

reklama
Białko, białko i jeszcze raz białko

Do góry