Gratulacje <3Opóźnienie było. . ale bobo z silnym serduchem jest na miejscu [emoji3531][emoji3531][emoji3531] jeszcze to do mnie nie dociera!
reklama
Aaaaaaaaa Pięknie super wiadomośćOpóźnienie było. . ale bobo z silnym serduchem jest na miejscu [emoji3531][emoji3531][emoji3531] jeszcze to do mnie nie dociera!
DzejKej 1985
Aktywna w BB
Liczyłam po cichu na więcej.. ostatnio krótki protokół 5 oocytow i tez 3 zapłodnione z czego tylko jeden był fi dy, teraz znów 3 z 10 komórek pobranychJa mam tylko 8 i tez się strasznie boje o to ile uda się zapłodnić
Ja ostatnio miałam 9 komórek, 8 dojrzałych, zapłodniło się 6, do 3doby przetrwały 3. Zawsze jakieś degenerują... Najważniejsze żeby te 3 były dobrej jakościLiczyłam po cichu na więcej.. ostatnio krótki protokół 5 oocytow i tez 3 zapłodnione z czego tylko jeden był fi dy, teraz znów 3 z 10 komórek pobranych
nieagatka
Fanka BB :)
pieknie! Cudne wiesci Oby tak dalej!Opóźnienie było. . ale bobo z silnym serduchem jest na miejscu [emoji3531][emoji3531][emoji3531] jeszcze to do mnie nie dociera!
nieagatka
ja mialam dwie procedury. 9 pobranych, 6 sie zaplodnilo, w 3ciej dobie 1 komorka, transfer, ciaza - corcia ma 5 latJa mam tylko 8 i tez się strasznie boje o to ile uda się zapłodnić
Druga - 9 pobranych, 6 sie zaplodnilo, uzyskano 4 blastki. Transfer, ciaza, corcia ma poltora roku
8 to dobry wynik. Potrzebujesz jednej komorki, mysl pozytywnie.
JestemMama!
Gratuluję kochana jak Ci ostatnio pisalam, teraz będzie pięknie, to Twój czas, twoje maleństwo, twoj rok będziesz mamaOpóźnienie było. . ale bobo z silnym serduchem jest na miejscu [emoji3531][emoji3531][emoji3531] jeszcze to do mnie nie dociera!
Ewewie
Aktywna w BB
Dziewczyny w Was nadzieja Co brać, robić po punkcji żeby było lżej i żeby hiperstymulacja się nie rozwijała? Dziś miała swoją drugą punkcję 41 komórek i brzuch już bolał od wczoraj. Przy pierwszej 14 komórek niczego takiego nie było :/ lekarz pow żeby brać leki przeciwbólowe i jakby coś się działo to dzwonić albo jechać do szpitala. Co Wam pomogło?
Hankaa
U mnie najbardziej sprawdziły się nutridrinki. Ogólnie dieta wysokobiałkowa i bardzo dużo picia wody. Nachodowalas jajecDziewczyny w Was nadzieja Co brać, robić po punkcji żeby było lżej i żeby hiperstymulacja się nie rozwijała? Dziś miała swoją drugą punkcję 41 komórek i brzuch już bolał od wczoraj. Przy pierwszej 14 komórek niczego takiego nie było :/ lekarz pow żeby brać leki przeciwbólowe i jakby coś się działo to dzwonić albo jechać do szpitala. Co Wam pomogło?
reklama
eij
Białko, białko i jeszcze raz białkoDziewczyny w Was nadzieja Co brać, robić po punkcji żeby było lżej i żeby hiperstymulacja się nie rozwijała? Dziś miała swoją drugą punkcję 41 komórek i brzuch już bolał od wczoraj. Przy pierwszej 14 komórek niczego takiego nie było :/ lekarz pow żeby brać leki przeciwbólowe i jakby coś się działo to dzwonić albo jechać do szpitala. Co Wam pomogło?
Podziel się: