To za dwa dni juz mozesz bete robic. No max 3.Dzisiaj 7dpt, ale miałam transfer 3-dniowych zarodków...
reklama
Tak. Mój lekarz twierdzi, ze mrożone lepiej się zapładniają.A czemu do 3..nznow będziecie mrozić komórki i dopiero odmrażać i zapladniac ??
Już kilka razy stresowalysmy Stylenke, że komórki się słabo rozmrazaja. Wierzy lekarzowi, że będzie dobrze i oby tak byłoA czemu do 3..nznow będziecie mrozić komórki i dopiero odmrażać i zapladniac ??
A już trzeciej stymulacji nie robisz? Żeby mieć więcej komórek?Tak. Mój lekarz twierdzi, ze mrożone lepiej się zapładniają.
Tym razem podchodzę z wiarą i zaufaniem. Jeżeli nie uda się, to następna procedurę zrobię po swojemuJuż kilka razy stresowalysmy Stylenke, że komórki się słabo rozmrazaja. Wierzy lekarzowi, że będzie dobrze i oby tak było
Czyli stymulacja, punkcja (chociażby była tylko jedna Komorka) i od razu zapładniamy.
Ale szczerze wierze ze to co robi mój lekarz ma sens.
Szczęściem będzie jedno dzieciątko ❤ dwoje to dopiero będzie SzczęścieNajwyżej kochana będziesz miała bliźniaki.
A gdzie się leczysz? Ja również słyszałam taką teorię i to w sumie od dwóch lekarzy.Tak. Mój lekarz twierdzi, ze mrożone lepiej się zapładniają.
Magda 1234
Fanka BB :)
I dobrze ,, oto właśnie chodzi czasami żeby się samemu nie leczyć tylko dać szansę lekarzowi..dawaj znać co u Was i oby było jak najwięcej pięknych zarodków.Tym razem podchodzę z wiarą i zaufaniem. Jeżeli nie uda się, to następna procedurę zrobię po swojemu
Czyli stymulacja, punkcja (chociażby była tylko jedna Komorka) i od razu zapładniamy.
Ale szczerze wierze ze to co robi mój lekarz ma sens.
Magda 1234
Mnie jakoś dzisiaj znów boli brzuch i kłuje tak dziubie w środku coś...złapałam znów jakaś infekcja to pewne przez te Luteinie. Na wizxiw pplpszs o zmianę leków...powiem Ci zexhya zadn z nas tu n forum nie umie się cieszyć ,ciągle coś ciągle strach...kasie cieszę ale tak samo jak as cieszę tak samo się boje
reklama
Hankaa
Dokładnie tak jak piszesz.. taki strach i lęk z tyłu głowy cały czas..Mnie jakoś dzisiaj znów boli brzuch i kłuje tak dziubie w środku coś...złapałam znów jakaś infekcja to pewne przez te Luteinie. Na wizxiw pplpszs o zmianę leków...powiem Ci zexhya zadn z nas tu n forum nie umie się cieszyć ,ciągle coś ciągle strach...kasie cieszę ale tak samo jak as cieszę tak samo się boje
Podziel się: