W LublinieA gdzie się leczysz? Ja również słyszałam taką teorię i to w sumie od dwóch lekarzy.
reklama
Magda 1234
Fanka BB :)
Dokładne tak..Dokładnie tak jak piszesz.. taki strach i lęk z tyłu głowy cały czas..
Magda 1234
Przepraszam za te literówki ale to mi się wiesza telefonMnie jakoś dzisiaj znów boli brzuch i kłuje tak dziubie w środku coś...złapałam znów jakaś infekcja to pewne przez te Luteinie. Na wizxiw pplpszs o zmianę leków...powiem Ci zexhya zadn z nas tu n forum nie umie się cieszyć ,ciągle coś ciągle strach...kasie cieszę ale tak samo jak as cieszę tak samo się boje
Hej dziewczyny jestem dziś 6 dzien po transferze 5 dniowej ładnej blastocysty dzis zrobilam test z apteki o dużej czułości i wyszedł negatywny jutro wybieram się na bete. Myślicie że jest szansa że beta jest jeszcze za niska żeby wykrył ja test apteczny ??
Nelka85
Ja test domowy robiłam w 10 dniu po transferze 5dniowej i ledwo co było widać. A beta była ponad 200.Hej dziewczyny jestem dziś 6 dzien po transferze 5 dniowej ładnej blastocysty dzis zrobilam test z apteki o dużej czułości i wyszedł negatywny jutro wybieram się na bete. Myślicie że jest szansa że beta jest jeszcze za niska żeby wykrył ja test apteczny ??
Czyli nie stresowac sie. Jutro beta może być już jakąś???Ja test domowy robiłam w 10 dniu po transferze 5dniowej i ledwo co było widać. A beta była ponad 200.
Nelka85
Mi dr powiedział, że nie wierzy w testy domowe. I, że nie ma dla niego znaczenia cienka kreska z niego tylko ma być beta i potem druga na przyrostCzyli nie stresowac sie. Jutro beta może być już jakąś???
W 6dpt blastki to juz dwucyfrowa moze bycCzyli nie stresowac sie. Jutro beta może być już jakąś???
Moja konsultacja dziś stwierdziła, że w sobotę będzie czas na potwierdzenie czy ciąża jest w macicy i czy jest prawidłowa.. w piątek mam jeszcze powtórzyć bete, prog, estradiol..
Myślicie, że przy prawidłowym przyroście bety może być puste jajo albo pozamaciczna?
Myślicie, że przy prawidłowym przyroście bety może być puste jajo albo pozamaciczna?
reklama
Podziel się: