reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mnie jakoś dzisiaj znów boli brzuch i kłuje tak dziubie w środku coś...złapałam znów jakaś infekcja to pewne przez te Luteinie. Na wizxiw pplpszs o zmianę leków...powiem Ci zexhya zadn z nas tu n forum nie umie się cieszyć ,ciągle coś ciągle strach...kasie cieszę ale tak samo jak as cieszę tak samo się boje
Przepraszam za te literówki ale to mi się wiesza telefon

Hej dziewczyny jestem dziś 6 dzien po transferze 5 dniowej ładnej blastocysty dzis zrobilam test z apteki o dużej czułości i wyszedł negatywny jutro wybieram się na bete. Myślicie że jest szansa że beta jest jeszcze za niska żeby wykrył ja test apteczny ??

Hej dziewczyny jestem dziś 6 dzien po transferze 5 dniowej ładnej blastocysty dzis zrobilam test z apteki o dużej czułości i wyszedł negatywny jutro wybieram się na bete. Myślicie że jest szansa że beta jest jeszcze za niska żeby wykrył ja test apteczny ??
Ja test domowy robiłam w 10 dniu po transferze 5dniowej i ledwo co było widać. A beta była ponad 200.

Moja konsultacja dziś stwierdziła, że w sobotę będzie czas na potwierdzenie czy ciąża jest w macicy i czy jest prawidłowa.. w piątek mam jeszcze powtórzyć bete, prog, estradiol..

Myślicie, że przy prawidłowym przyroście bety może być puste jajo albo pozamaciczna?

reklama
Do góry