Magda 1234
Fanka BB :)
Dr odpisała że moge zastosować,,oby się nie rozwinęło nic większego..taka masakra z tymi infekcjamiAaaa no to zmienia postać rzeczy.. ja jestem w drugim..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dr odpisała że moge zastosować,,oby się nie rozwinęło nic większego..taka masakra z tymi infekcjamiAaaa no to zmienia postać rzeczy.. ja jestem w drugim..
Tym razem będzie pięknie! Trzymam kciukiKochana stres wygrywa ze wszystkim [emoji85] dopiero za tydzień 1go idę na USG ,to będzie 7tc . Nie chciał iść za szybko żeby oszczędzić sobie dodatkowego stresu .
Ogólnie czuję się bardzo dobrze. Brzuch mnie pobolewa , popołudniami mam mega spadek energii i mdli mnie od czasu do czasu ale ogólnie czuję się 'normalnie'.
Głowa nie potrafi myśleć pozytywnie po tych wszystkich niepowodzeniach [emoji85]
mi kolezanka polecila lykac estabiom mama i tez biore i jest okJa od roku łykam probiotyk Provag. I szczerze mówiąc widzę mniej tych infekcji. Zdarzają się owszem ale rzadziej niż wcześniej.
Oby wszystko pieknie sie zakonczyloKochana stres wygrywa ze wszystkim [emoji85] dopiero za tydzień 1go idę na USG ,to będzie 7tc . Nie chciał iść za szybko żeby oszczędzić sobie dodatkowego stresu .
Ogólnie czuję się bardzo dobrze. Brzuch mnie pobolewa , popołudniami mam mega spadek energii i mdli mnie od czasu do czasu ale ogólnie czuję się 'normalnie'.
Głowa nie potrafi myśleć pozytywnie po tych wszystkich niepowodzeniach [emoji85]
LactovaginalNapisz jakie
który dzień po transferze jesteś ???Dziewczyny, a ja zaczynam robić sie niecierpliwa i co raz bardziej sie stresuje wynikiem bety... Nie wiem jak ja wytrzymam do piątku
Przejdź na inny progesteron. Mnie uczulał nawet lutinus, odstawiłam i brałam proloutex. Ostatnio do transferu brałam progesteron w takich czopkach, był super, zero uczulenia. Może dziewczyny podpowiedza z nazwa. Jak masz uczulenie to nie ma sensu się męczyć.A mnie dopada kolejna infekcja.jak w miarę opanowałam pęcherz to zaczyna się swędzenie pochwy..ta luteina . Narazie wietrzenie ,mam nadzieję że się nie nasili że to tylko chwilowe..może ktoś podpowie jak na takim początki rwzoc sobie z infekcja , możesz jakieś środki które można stosow w tak wczesnej ciąży, jak wyście sobie radzili..te infekcje są masakryczne to już kolejna
Miałam to samo każdego dnia byłam oraz bardziej zestresowana i zła...i nie wierzyłam że mi się uda..trochę czytał trochę oglodslam tv ..próbowałam głowę zająć na tyle na ile się dało..Dziewczyny, a ja zaczynam robić sie niecierpliwa i co raz bardziej sie stresuje wynikiem bety... Nie wiem jak ja wytrzymam do piątku
Przejdź na inny progesteron. Mnie uczulał nawet lutinus, odstawiłam i brałam proloutex. Ostatnio do transferu brałam progesteron w takich czopkach, był super, zero uczulenia. Może dziewczyny podpowiedza z nazwa. Jak masz uczulenie to nie ma sensu się męczyć.