reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
My nie mamy spokoju.
2 tyg temu braliśmy ślub, teraz mam remont, za chwile koniec roku i nieszczęsny nowy z „ładem” … który przedsiębiorca to przejdzie w spokoju 😂😂😂
A ja miałam wtedy spokój bo byłam na urlopie i wiedziałam, że jak w sierpniu nie podejdę do stymulacji, to później będzie po ptokach...zreszta stanęłam wówczas przed ogromnym dylematem, transferować kolejna blastkę z pierwszej stymulacji, czy podejść do kolejnej i przebadać wszystkie uzbierane. Podjęłam słuszną decyzję, bo okazało się, że ta która miała być transferowana okazała się anuploidalna. Lekarz od początku był za transferem tych co mi zostały z 1 stymulacji, prawie już mu uległam.....

Ja tez o tym cały czas myśle. Czy cokolwiek z tych moich 8 pęcherzyków będzie.
O tym co będzie później, chociaż doskonale wiem, staram się nawet nie myśleć.
8 to wcale nie jest zły wynik, ja miałam 8 z czego mamy 4 blastki tzn. Zostały 3 i to całkiem niezle 🙂 4AA 4AB i 5BA.
Pierwszy transfer bez dodatkowych badań, po niepowodzeniu zrobiłam badania genetyczne i wyszła mi mutacja z niecierpliwością czekam na drugi 🙂

reklama
Do góry