reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja pierwszą stymulację miałam w wieku 37 lat i była jedna wielka kicha z blastek, wszystkie chore 🤦‍♀️, drugą miałam jak pyklo mi 38 lat i to było to, strzał w 10 🤗 ale do niej przygotowalismy się tak jak trzeba, duża ilość sumpli, do tego dobre odżywianie się i spokój...
My nie mamy spokoju.
2 tyg temu braliśmy ślub, teraz mam remont, za chwile koniec roku i nieszczęsny nowy z „ładem” … który przedsiębiorca to przejdzie w spokoju 😂😂😂

Ja pierwszą stymulację miałam w wieku 37 lat i była jedna wielka kicha z blastek, wszystkie chore 🤦‍♀️, drugą miałam jak pyklo mi 38 lat i to było to, strzał w 10 🤗 ale do niej przygotowalismy się tak jak trzeba, duża ilość sumpli, do tego dobre odżywianie się i spokój...
My nie mamy spokoju.
2 tyg temu braliśmy ślub, teraz mam remont, za chwile koniec roku i nieszczęsny nowy z „ładem” … który przedsiębiorca to przejdzie w spokoju 😂😂😂
Suple to my juz od roku bierzemy
Plus dieta na płodność
A spokoj…? Dom budujemy 😂wiec nie wiem czy cieszyć się czy płakać 😀

reklama
Do góry