Kasialucky
Fanka BB :)
Badaliscie zarodki ?No i najistotniejsze właśnie startuje 16tc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Badaliscie zarodki ?No i najistotniejsze właśnie startuje 16tc
PrivA co pozmieniałaś przy ostatniej stymulacji ?
Polecam dr Knafel! Ma ogromną wiedzę, jest bardzo konkretna, rozważa wszystkie możliwości. Już po pierwszej wizycie zleciła szeroką diagnostykę. Teraz po wyczerpaniu wszystkich innych możliwości podchodzimy z nią do in vitro. Dr Knafel cechuje indywidualne podejście do pacjentki- zna każdy przypadek co przekłada się na jej decyzje dotyczące leczenia.My z żoną (tak laski są tu również chopy ) w Krakowie w macierzyństwie ale dr Anna Knafel. Przybycie ponoć też ok ale ma specyficzne poczucie humoru (no pani z takim peselem to tylko niepokalane poczęcie itp.)
TakBadaliscie zarodki ?
A ja słyszałam że zima sprzyja zwłaszcza jeśli jest czynnik męski, jajka facetów się nie przegrzewają i żołnierze są przez to aktywniejsiBo lekarz nam tak powiedział że środowisko i smog który jest w zimie też może mieć wpływ... Nie wiem sama już bo miałam na wiosnę pierwsze podejście i klops...
I co powiedziałaś? Że jaki to zastrzyk?Słuchajcie. Zapomniałam dziś o zastrzyku.
Chciałam zrobić koło 12, ale …. brałam dzisiaj ślub i kurczę było tak nerwowo, ze przypomniałam sobie w drodze do urzędu stanu cywilnego
Nie było szans zawrócić.
Jak jechać do domu w trakcie własnego wesela ? A przecież nikt nie wie o tym ze podchodzimy do In vitro.
Jednak musiałam wziąć ten zastrzyk. Wysłałam mojego bratanka, i przywiózł mi strzykawkę. I zrobiłam zastrzyk. W toalecie, w sukni ślubnej
O jaaa gratuluje!!Słuchajcie. Zapomniałam dziś o zastrzyku.
Chciałam zrobić koło 12, ale …. brałam dzisiaj ślub i kurczę było tak nerwowo, ze przypomniałam sobie w drodze do urzędu stanu cywilnego
Nie było szans zawrócić.
Jak jechać do domu w trakcie własnego wesela ? A przecież nikt nie wie o tym ze podchodzimy do In vitro.
Jednak musiałam wziąć ten zastrzyk. Wysłałam mojego bratanka, i przywiózł mi strzykawkę. I zrobiłam zastrzyk. W toalecie, w sukni ślubnej
Gratuluje synka i sukcesu!My tez stosowaliśmy acofil zaraz po 1 pozytywnej becie i później przez dłuższy czas. Zastrzyk z ganotropiną 5 dni przed i w dniu transferu. Aktywacja endometium czyli wlew z własnego osocza i się udało. Transfer dokładnie rok temu 20 listopada. Dzisiaj mały ma zaraz 4 miesiące