reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki ja nie śpię od 4 rano,mam wrażenie jakbym zaraz miała dostać okresu,ból brzucha co prawda mniejszy ale jednak...dziś 6 dpt blastki spokój który towarzyszył mi do tej pory odszedł bezpowrotnie...będę brała nospe ,napewno nie zaszkodzi, bardzo chce wierzyć że wszystko jest ok i tak musi być, ale bardziej wolałam wersje bez żadnych objawów i bólu....dzisiaj 28 dc ,termin okresu,przeraża mnie to wszystko choć do końca mam nadzieję😭😭😭
Hejka, ja pomimo 12dpt, pozytywnej bety dalej odczuwam takie bóle więc biorę nospe. A brzuch bolał mnie od początku, tak jak piszesz okresowo. Także spokojnie, bierz nospe i bądź dobrej myśli! 😊 Ja 8dpt zrobiłam sikanca i wyszły 2 kreski 😊

reklama
Ja miałam cała noc nieprzespaną, ból brzucha był ogromny. Byłam pewna, że to koniec. Na szczęście miałam tego dnia weryfikację bety w klinice i wybłagałam lekarza, żeby zerknął, bo boli. Od razu dodał, że zrobimy usg ale żebym nie oczekiwała, że nawet jak się udało to on coś zobaczy 😉😁 Zbadał jajniki, wszystko było dobrze. Pod dwóch godzinach przyszły wyniki pięknej bety 😉
Te bóle niestety mogą oznaczać wiele. Trzymam kciuki, żeby to były dobre wiadomości✊✊✊🍀
Jeżeli nie przejdą idź sprawdzić jajniki, śmiało bierz nospe 😉 I niech wróci spokój 😉
Dziękuję za słowa otuchy, narazie przeszlo ale to pewnie efekt nospy,będę brała 3×1 jeśli będę czuła brzuch...bardzo się boję ale nie tracę nadziei,mój kochany bąbelek ma się dobrze 😒

Hejka, ja pomimo 12dpt, pozytywnej bety dalej odczuwam takie bóle więc biorę nospe. A brzuch bolał mnie od początku, tak jak piszesz okresowo. Także spokojnie, bierz nospe i bądź dobrej myśli! 😊 Ja 8dpt zrobiłam sikanca i wyszły 2 kreski 😊
Troche się uspokoiłam ,musi być dobrze,dziękuję za słowa otuchy ❤

Wczoraj 11dc progesteron mam
Miesiąc temu w 11dc miałam 0.05
W dniu transferu 19.52

Zastanawiam się czy to nie za niski... W necie czułam, że w dniu transferu powinien być >25. pisałam do kliniki i oni zakładają, że >8.

Odkąd pamiętam byłam przygotowana, że komuś się trafia 🙈 ale jeszcze nie było to takie realne jak teraz 🙈 jeśli mogłabym wybierać to wolałabym najpierw jedno, a potem mogłyby być bliźniaki. Co bym obeznana choć trochę była 😊 ale jak będą to 😍
jako matka 4 latki i roczniaka mowie - te blizniaki jako dodatek do ciut starszego to musi byc jazda bez trzymanki 🤣🤣🤣

Dziewczynki ja nie śpię od 4 rano,mam wrażenie jakbym zaraz miała dostać okresu,ból brzucha co prawda mniejszy ale jednak...dziś 6 dpt blastki spokój który towarzyszył mi do tej pory odszedł bezpowrotnie...będę brała nospe ,napewno nie zaszkodzi, bardzo chce wierzyć że wszystko jest ok i tak musi być, ale bardziej wolałam wersje bez żadnych objawów i bólu....dzisiaj 28 dc ,termin okresu,przeraża mnie to wszystko choć do końca mam nadzieję😭😭😭
Emilka ale mniebtez bolał brzuch. Ciągnął szczypał. Jak się zerwe z kanapy to rozrywa przez chwile. Głowa do góry.

reklama
Do góry