Bo borelioza może się różnie rozwinąć i tak niewielu sobie z nią potrafi radzić jak się rozhula. Ale spokojnie dziewczyny naprawdę. Wam się nie wolno denerwować a już napewno nie takim dziadostwem teraz.Nic... Ze ona nie jest zakaźnikiem i się nie zna... Szkoda słów
reklama
JestemMama!
Fanka BB :)
136Dziewczyny a możecie mi powiedzieć jakie miałyście bety w 9 dpt blastocysty jeali robilyscie
Tagitagi
Kochana kiedy startujesz ?
Ja zabieram moje ostanie dziecię ...musi teraz zostac z mamcia
Kachar
Wejdź na stronkę 'kto ma lek" wpisz swój adres i nazwę leku , znajdziesz ci apteki w pobliżu co mają, warto też od razu zadzwonić i sobie zarezerwować tyle opakowań ile masz zapisane Na rpDziewczyny czy to prawda że ciężko dostać w aptece claxane i neoparin (heparynę ) brak w aptekach i hurtowniach
Też tak macie ?
No co Ty gadasz ?!Chora jakas to niech coś powie czy to dla ciąży szkodzi czy co robić .
Nic... Ze ona nie jest zakaźnikiem i się nie zna... Szkoda słów
Cytrynka122
Zdrowo jeść ja mam z tym problem ale próbujemy bo nie cierpię babrać się w kuchni a te zdrowe wg mnie potrzebują dużo czasu. Wyciskamy co drugi dzień soki, jemy sałatki owocowe i warzywne. Ile ja się ostatnio naskrobalam marchewek to w życiu nigdy@Anittka nie stosuje jakiejś diety, staram się zdrowo odżywiać i jeść sporo warzyw, dodatkowo ograniczyłam słodycze.
Wydaje mi się, że to jest długi protokół. Od poniedziałku co drugi dzień będzie gonapeptyl, później dojdzie Menopurl.
Fajnie że się też starasz zdrowo. Mam nadzieję że lepiej Ci idzie niż mi.
[/QUOTE]
@Anittka Ja też nie mam czasu na siedzenie w kuchni. Ale jednak te owoce i warzywa u mnie są na co dzień.
@Dzoannna Tak, mam nadzieję, że tym razem trafimy na tego kropka u Paśnika nie byłam.Czyli z 5 zarodkow masz 2 implantacje. Moze musisz trafic na idealny zarodek. Moze druga stymulacja da lepsze wyniki, wiesz jak to z komorkami jajowymi, dana „partia” moze byc o niebo lepsza. Jakies suplementy bierzesz na poprawe jajeczek? A allo mlr badal Ci Pasnik?? Ile wam wyszlo?
Kciukasy za dorodne jajeczka! Uda Ci sie w koncu na pewno! Sciskam
A polecisz jakiś suplementy? Ja biorę tylko jodid i kwas foliowy.
Poprzednim razem wyprodukowałam 17 jajeczek, i oby tym razem udało się dużo.
A na co jest to allo mlr?
Hankaa
Zdrowo jeść ja mam z tym problem ale próbujemy bo nie cierpię babrać się w kuchni a te zdrowe wg mnie potrzebują dużo czasu. Wyciskamy co drugi dzień soki, jemy sałatki owocowe i warzywne. Ile ja się ostatnio naskrobalam marchewek to w życiu nigdy
Fajnie że się też starasz zdrowo. Mam nadzieję że lepiej Ci idzie niż mi.
@Anittka Ja też nie mam czasu na siedzenie w kuchni. Ale jednak te owoce i warzywa u mnie są na co dzień.
@Dzoannna Tak, mam nadzieję, że tym razem trafimy na tego kropka u Paśnika nie byłam.
A polecisz jakiś suplementy? Ja biorę tylko jodid i kwas foliowy.
Poprzednim razem wyprodukowałam 17 jajeczek, i oby tym razem udało się dużo.
A na co jest to allo mlr?
[/QUOTE]
Trzymam kciuki za jajeczka
eij
Staram się być spokojna. Chociaż z tyłu głowy myśli są... Cieszę się że udało mi się ją odkryć najszybciej jak się dało, od dziś biorę antybiotyk. Mam nadzieję że na dzieciach to się nie odbije w żaden sposóbBo borelioza może się różnie rozwinąć i tak niewielu sobie z nią potrafi radzić jak się rozhula. Ale spokojnie dziewczyny naprawdę. Wam się nie wolno denerwować a już napewno nie takim dziadostwem teraz.
eij
Idę do zaufanego diabetologa w przyszłym tygodniu, może on mi jakiegoś zakaźnika poleci, oczywiście prywatnie. Chyba że wcześniej dowiem się czegoś bardziej konstruktywnego na prenatalnychNo co Ty gadasz ?!Chora jakas to niech coś powie czy to dla ciąży szkodzi czy co robić .
reklama
No dokładnie dowiaduj się na własną rękę . Może ten od prenatalnych coś się wypowie .
Idę do zaufanego diabetologa w przyszłym tygodniu, może on mi jakiegoś zakaźnika poleci, oczywiście prywatnie. Chyba że wcześniej dowiem się czegoś bardziej konstruktywnego na prenatalnych
Podziel się: