reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Wiem dziewczyny, ostrzegalyscie [emoji85] ale jednak [emoji85] 8 dzień po transferze [emoji4] jeszcze małe pytanie, czy progesteron można przedawkować? Codziennie mam 3x1 Duphaston 10mg, wczoraj wzięłam na noc dodatkowo dopochwowo progesteron 20mg bo troszkę plamiłam na papierze.
Bierz proga [emoji3526] ja bym brała. Mam w domu nawet prolutex w razie czego. Widać kreskę [emoji123][emoji123][emoji123]

reklama
Ja mam prolutex, teraz umiem podawac bez powietrza, ale przy pierwszych zastrzykach tez zdarzalo sie z powietrzem i nic sie nie dzialo. To dotyczy wszystkich zastrzykow. Ps. Czy tez po podaniu kluje Cie brzuch przez polowe dnia? Bierzesz cala ampulke?
Tak cała. Mnie nie kłuje ale ja robie wieczorem i często już wtedy sobie leze albo odpoczywam. Mnie bardziej boli jakbym miała stłuczony brzuch.

wchodzie na forum a tu takie piękne kreseczki!!!!! Patka gratuluje! Jutro określasz betę? Ale czad. Zaraź mnie ta ciąża. Napisz mi jescze raz czy coś czułaś i iludniowy zarodek i jaka przyczyna iv. Ale się cieszę!

Wiem dziewczyny, ostrzegalyscie 🙈 ale jednak 🙈 8 dzień po transferze 😊 jeszcze małe pytanie, czy progesteron można przedawkować? Codziennie mam 3x1 Duphaston 10mg, wczoraj wzięłam na noc dodatkowo dopochwowo progesteron 20mg bo troszkę plamiłam na papierze.
Cześć widzę ze tez jesteś w Niemczech :-)
Ja tez zrobiłam tej firmy test ciążowy i mam takie kreski wczoraj minęło już 2 tyg od podanie transferu zrobilam dziś test innego firmy i tam nie ma nic:-(
Które to jest twoje podejście do in vitro ?

Ja mam prolutex, teraz umiem podawac bez powietrza, ale przy pierwszych zastrzykach tez zdarzalo sie z powietrzem i nic sie nie dzialo. To dotyczy wszystkich zastrzykow. Ps. Czy tez po podaniu kluje Cie brzuch przez polowe dnia? Bierzesz cala ampulke?
Ja ostatnio bralam prolutex 7 tyg, teraz od 3,5 tyg. Brzuch boli, robia sie stwardnienia ale to potem wszystko schodzi.

Wiem dziewczyny, ostrzegalyscie 🙈 ale jednak 🙈 8 dzień po transferze 😊 jeszcze małe pytanie, czy progesteron można przedawkować? Codziennie mam 3x1 Duphaston 10mg, wczoraj wzięłam na noc dodatkowo dopochwowo progesteron 20mg bo troszkę plamiłam na papierze.
Podobno nie (tak mi mowil ostatnio doktor), ale ja to biore ogromne ilosci bo moj organizm slabo przysfaja. Obecnie mam prolutez zastrzyk, luteina podjezykowa 50 mg 2 tabl 3 xdz, cyclogest 400 mg 3 x dz po 1 tabl dopochwowej i na noc progesteron besins 200 mg. Poprzednia ciaza byla bez prog besins i prog wahal sie od 25-35, teraz mam ok 50-65

Podobno nie (tak mi mowil ostatnio doktor), ale ja to biore ogromne ilosci bo moj organizm slabo przysfaja. Obecnie mam prolutez zastrzyk, luteina podjezykowa 50 mg 2 tabl 3 xdz, cyclogest 400 mg 3 x dz po 1 tabl dopochwowej i na noc progesteron besins 200 mg. Poprzednia ciaza byla bez prog besins i prog wahal sie od 25-35, teraz mam ok 50-65
Dziękuję Ci za tą odpowiedź. Nie wiem dlaczego dostałam tak mało, może takie mają procedury 🤷🏻‍♀️ więc dzięki Wam zadziałałam na własną rękę i po plamieniu nie ma śladu.

reklama
To i tak mało bierzesz proga , ja brałam duphaston 3x dziennie po 2 tabletki i 3x dopochwowo I zastrzyk do tego , nie przedawkujesz na pewno 😉, to co powoli Gratki możesz zbierać 😘🥰

Do góry