reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej ja dziś Niestety trafilam do szpitala. Nagle zaczęły odpływać ze mnie wody, zaczęło się lac że mnie ciurkiem i dostałam strasznych boleści brzucha. W szpitalu okazało się że szyjka 3cm zamknięta, wody plodowe w normie z dzidzia wporzadku ale ze względu na wcześniejsze poronienia zostawili nas na obserwacji- i dobrze bo niestety przed chwilą znów ze mnie zaczęło się lać dostałam skurczy miałam badania lekarze nie wiedzą co to jest skąd uciekają mi te wody [emoji1745] najgorsze jest to że jest weekend i nie ma mojego prof.... mam leżeć i nie mogę się ruszać dostałam kroplówkę z magnezem na 4h ma to ponoć wszystko za hamować ale ze to dopiero 17tc to wiele zrobić nie mogą[emoji1745][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]mam leżeć i czekać.. Serce mi pęka
Ściskam Cię mocno. Niech sytuację się unormuje jak najszybciej [emoji110][emoji110][emoji110][emoji120][emoji120][emoji120]

Robiłam wcześniej testy i wychodziły z bladymi kreskami , a teraz nie ma nic 😞

Załączniki

• 1EC3C11D-7F67-474F-AABE-15BD3AEE2551.jpeg
    1EC3C11D-7F67-474F-AABE-15BD3AEE2551.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 127
  • C26B8162-92DB-4351-B72A-384E5B66697E.jpeg
    C26B8162-92DB-4351-B72A-384E5B66697E.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 131
reklama
Do góry