reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzwonilam do laboratorium. Wynik jest zle podany, maksymalnie po kropce mogą być dwie cyfry ja mam trzy. Mają to zweryfikować i oddzwonić. Kur… wykończę się nerwowo.
Z takimi niespodziankami wyląduje w psychiatryku. Już chce wiedzieć na 100% na czym stoję. TO JEST CHORE TO JEST PECH
Kciuki,żeby Cię pozytywnie zaskoczyli [emoji110]

reklama
Dzieki ❤ oby nam obu wreszcie sie udalo i oby tak bylo jak mowisz ❤❤❤🥰🥰🥰
kochana wierzę że to nie stało się bez przyczyny! Ja już po tylu latach mówiła każdemu nie w tym miesiącu to w następnym chce żeby było idealnie więc u Ciebie napewno będzie. Wyłącza ci to dziadostwo i będzie cudownie ❤

@sarenkamala dawaj szybciorem znac bo już zaraz nie wytrzymiem 🙈 co ja odwaliłam 🙈 co chwile wchodzę na forum sprawdzić czy są jakieś nowe wieści... W między czasie wstawiam pranie.... ( ogólnie to próbuje zepsuć pralkę na wszystkie możliwe sposoby ale się nie udaje 😔) i jak wstawiłam między czytaniem to zaczęła jakoś dziwnie chodzić myślę sobie no nic w końcu udało się ją zepsuć i mąż kupi pralkę i suszarkę (powoedzial że mi kupi jak ta się zepsuje, ale ze to nowa pralka dosyć trudno ja zepsuć 🙈) mąż chodzi z każdej strony i pyta mnie co ona tak dziwnie chodzi... Mówię że normalnie (gram głupa 🤣🤣🤣🤣🤣🙈) w końcu pranie się skończyło i je wyciągam żeby powiesić... I co się okazało.... Wyprałam końcówkę do odkurzacza piorącego 🙈🤣🤣🤣🤣🤣🤣 nie wiem jak ja tam włożyłam.... Dodam że to było przez przypadek bo dziś mojego staruszka kompalam i wodę zamiast wycierać to odkurzyłam właśnie odkurzaczem pioracym 🙈 i moje marzenie legło w gruzach bo pralka się jednak nie zepsuła 😔😔🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🙈

Edit : nie wiem jak ta końcówkę zmieściłam( zdjęcie w załączniku ) 🤣🤣🤣🤣🤣

Załączniki

• IMG_20210916_181051.jpg
    IMG_20210916_181051.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 96
@sarenkamala dawaj szybciorem znac bo już zaraz nie wytrzymiem 🙈 co ja odwaliłam 🙈 co chwile wchodzę na forum sprawdzić czy są jakieś nowe wieści... W między czasie wstawiam pranie.... ( ogólnie to próbuje zepsuć pralkę na wszystkie możliwe sposoby ale się nie udaje 😔) i jak wstawiłam między czytaniem to zaczęła jakoś dziwnie chodzić myślę sobie no nic w końcu udało się ją zepsuć i mąż kupi pralkę i suszarkę (powoedzial że mi kupi jak ta się zepsuje, ale ze to nowa pralka dosyć trudno ja zepsuć 🙈) mąż chodzi z każdej strony i pyta mnie co ona tak dziwnie chodzi... Mówię że normalnie (gram głupa 🤣🤣🤣🤣🤣🙈) w końcu pranie się skończyło i je wyciągam żeby powiesić... I co się okazało.... Wyprałam końcówkę do odkurzacza piorącego 🙈🤣🤣🤣🤣🤣🤣 nie wiem jak ja tam włożyłam.... Dodam że to było przez przypadek bo dziś mojego staruszka kompalam i wodę zamiast wycierać to odkurzyłam właśnie odkurzaczem pioracym 🙈 i moje marzenie legło w gruzach bo pralka się jednak nie zepsuła 😔😔🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🙈

Edit : nie wiem jak ta końcówkę zmieściłam( zdjęcie w załączniku ) 🤣🤣🤣🤣🤣
Niestety nie jest łatwo zepsuć pralkę 😜 coś o tym wiem. Moja mimo, że jest stara nadal działa, a próbowałam już kilka razy 🙂

kochana wierzę że to nie stało się bez przyczyny! Ja już po tylu latach mówiła każdemu nie w tym miesiącu to w następnym chce żeby było idealnie więc u Ciebie napewno będzie. Wyłącza ci to dziadostwo i będzie cudownie ❤
Tez mam taka nadzieje. Ze dadza jakies leki i bedzie dobrze. Zapalenie w macicy na pewno nie sprzyja zagniezdzeniu wiec i tak pewnie transfer by sie nie udal. Tak przynajmniej nie zmarnowalismy zarodka.. ❤

Niestety nie jest łatwo zepsuć pralkę 😜 coś o tym wiem. Moja mimo, że jest stara nadal działa, a próbowałam już kilka razy 🙂
O nie , ja się nie poddam 😁 będę dalej próbować 😁🤣🤣🤣🤣🤣🙈 mam czas do października , max listopada jak już nie będę rozwieszać prania na balkonie bo zimno będzie . Najwyżej rozbiore ja na części pierwsze albo jakąs śrubkę odkerece 😁 i powiem że sama odpadła 🙈

reklama
Do góry