reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja co prawda w Olsztynie ale Olsztyn to jest oddzial Artemidy w Białymstoku. W Olsstynie byłam bardzo zadowolona. W Białymstoku na pierwsza wizytę mozesz iść do profesora W. albo dr Domi.. trza. Ja w Olsztynie byłam pod opieką dr.Anety Stef...ańskiej i dla mnie ta kobieta to Anioł 😍 mielismy tam 2 IUI i 1 stymulacje in vitro i 1wszy transfer sie udał ❤

reklama
Dzwonilam do laboratorium. Wynik jest zle podany, maksymalnie po kropce mogą być dwie cyfry ja mam trzy. Mają to zweryfikować i oddzwonić. Kur… wykończę się nerwowo.
Z takimi niespodziankami wyląduje w psychiatryku. Już chce wiedzieć na 100% na czym stoję. TO JEST CHORE TO JEST PECH
No to kciuki trzymam zeby to byla pomylka i okazalo sie, ze to nie 1.108 a 11.08 ;)

Dzwonilam do laboratorium. Wynik jest zle podany, maksymalnie po kropce mogą być dwie cyfry ja mam trzy. Mają to zweryfikować i oddzwonić. Kur… wykończę się nerwowo.
Z takimi niespodziankami wyląduje w psychiatryku. Już chce wiedzieć na 100% na czym stoję. TO JEST CHORE TO JEST PECH
O kurczaki, trzymam kciuki za 108!!!! [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Trzymam kciuki!! Aby pozytywnie Cie zaskoczyło 😊😊

reklama
Ależ dziewczyno budujesz tutaj napięcie hehe , pisz jak bedziesz wiedziała wiecej, czekamy ;););):p

Do góry