Ja co prawda w Olsztynie ale Olsztyn to jest oddzial Artemidy w Białymstoku. W Olsstynie byłam bardzo zadowolona. W Białymstoku na pierwsza wizytę mozesz iść do profesora W. albo dr Domi.. trza. Ja w Olsztynie byłam pod opieką dr.Anety Stef...ańskiej i dla mnie ta kobieta to Anioł mielismy tam 2 IUI i 1 stymulacje in vitro i 1wszy transfer sie udał ❤
reklama
Orchidea33
Fanka BB :)
No to kciuki trzymam zeby to byla pomylka i okazalo sie, ze to nie 1.108 a 11.08Dzwonilam do laboratorium. Wynik jest zle podany, maksymalnie po kropce mogą być dwie cyfry ja mam trzy. Mają to zweryfikować i oddzwonić. Kur… wykończę się nerwowo.
Z takimi niespodziankami wyląduje w psychiatryku. Już chce wiedzieć na 100% na czym stoję. TO JEST CHORE TO JEST PECH
Magdusia88
O kurczaki, trzymam kciuki za 108!!!! [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]Dzwonilam do laboratorium. Wynik jest zle podany, maksymalnie po kropce mogą być dwie cyfry ja mam trzy. Mają to zweryfikować i oddzwonić. Kur… wykończę się nerwowo.
Z takimi niespodziankami wyląduje w psychiatryku. Już chce wiedzieć na 100% na czym stoję. TO JEST CHORE TO JEST PECH
Mimi94
A Pokaż wynik z 6dpt
Nie, ja już odpuściłam, wczoraj dostałam wynik z 8dpt (wynik bety to 1. 108 to nie tysiąc to 1)
Sherlook
Widzisz!!! Trzymam kciukiDzwonilam do laboratorium. Wynik jest zle podany, maksymalnie po kropce mogą być dwie cyfry ja mam trzy. Mają to zweryfikować i oddzwonić. Kur… wykończę się nerwowo.
Biedroneczka28
Dzidzia rozwija się prawidłowo!Waży 400g, nie chciała się pokazać do zdjęcia [emoji85] ale w ostatniej chwili udało się uchwycić buźkę hehe[emoji3531] życzę Wam wszystkim takich widoków[emoji7]
PsychoPatka91
Trzymam kciuki!! Aby pozytywnie Cie zaskoczyłoDzwonilam do laboratorium. Wynik jest zle podany, maksymalnie po kropce mogą być dwie cyfry ja mam trzy. Mają to zweryfikować i oddzwonić. Kur… wykończę się nerwowo.
Pięknie [emoji3590]
Dzidzia rozwija się prawidłowo!Waży 400g, nie chciała się pokazać do zdjęcia [emoji85] ale w ostatniej chwili udało się uchwycić buźkę hehe[emoji3531] życzę Wam wszystkim takich widoków[emoji7]
reklama
Kachar
Ależ dziewczyno budujesz tutaj napięcie hehe , pisz jak bedziesz wiedziała wiecej, czekamyDzwonilam do laboratorium. Wynik jest zle podany, maksymalnie po kropce mogą być dwie cyfry ja mam trzy. Mają to zweryfikować i oddzwonić. Kur… wykończę się nerwowo.
Podziel się: