eij
Fanka BB :)
aaaaaa a ja myślalam że ginekolog.Myślę o tym intensywnie.
To nie gin, a pierwszego kontaktu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aaaaaa a ja myślalam że ginekolog.Myślę o tym intensywnie.
To nie gin, a pierwszego kontaktu.
Jeszcze tydzień się będzie mościł wiec proszę bez paniki! Na pewno gniazdko sobie wijeW ogole dziewczyny ja sie dzis wnocy obudzilam bo mialam dosyc mocny bol brzucha , taki okresowy . NO i oczywiscie czarne mysli w glowie ! rano jeszcze mnie tak pobolewal ... zwariuje do tego wtorku
Te bóle są mega stresujące ale też normalne.Ja sobie pamiętam jak bolało czasami naprawdę mocno a wszystko było okW ogole dziewczyny ja sie dzis wnocy obudzilam bo mialam dosyc mocny bol brzucha , taki okresowy . NO i oczywiscie czarne mysli w glowie ! rano jeszcze mnie tak pobolewal ... zwariuje do tego wtorku
Pewnie dzieciaczek sie "wkreca" w mamusieW ogole dziewczyny ja sie dzis wnocy obudzilam bo mialam dosyc mocny bol brzucha , taki okresowy . NO i oczywiscie czarne mysli w glowie ! rano jeszcze mnie tak pobolewal ... zwariuje do tego wtorku
Hej,W ogole dziewczyny ja sie dzis wnocy obudzilam bo mialam dosyc mocny bol brzucha , taki okresowy . NO i oczywiscie czarne mysli w glowie ! rano jeszcze mnie tak pobolewal ... zwariuje do tego wtorku
Bardzo mi przykro trzymaj się ciepło. Jakiś plan co dalej?Niestety dziewczyny, to jednak nie był leniuszek beta spadła. Nie wiem co będzie dalej u mnie, ale trzymam za was kciuki.
Niestety dziewczyny, to jednak nie był leniuszek beta spadła. Nie wiem co będzie dalej u mnie, ale trzymam za was kciuki.
Bardzo mi przykro...Niestety dziewczyny, to jednak nie był leniuszek beta spadła. Nie wiem co będzie dalej u mnie, ale trzymam za was kciuki.