@magda_lena85 za piękną betę
reklama
Dziewczyny mam punkcję przewidzianą prawdopodobnie na sobotę, bo dzisiaj mam już 10ds. Ale właśnie zmarł mój wujek i pogrzeb pewnie będzie w sobotę. Dopiero jutro widzę się z lekarzem, ale jak myślicie, czy można by przeciągnąć punkcję do poniedziałku?
Oczywiście bez szkody dla jajek
Serdeczne wyrazy współczucia...
Przykro mi [emoji17]
Dziewczyny mam punkcję przewidzianą prawdopodobnie na sobotę, bo dzisiaj mam już 10ds. Ale właśnie zmarł mój wujek i pogrzeb pewnie będzie w sobotę. Dopiero jutro widzę się z lekarzem, ale jak myślicie, czy można by przeciągnąć punkcję do poniedziałku?
Oczywiście bez szkody dla jajek [emoji17]
mala_Mi 80
Fanka BB :)
Tak tak, ale jeśli by się okazało, że już są gotowe to czy wtedy można już bez leków przeciągnąć dłużejWyrazy współczucia.
Co do punkcji, wspominalas, że może przeciągnie Ci stymulacje do poniedziałku?! Myślę, że wszystko będzie zależało od wielkości jajeczek jutro.
Orchidea33
Bardzo mi przykroDziewczyny mam punkcję przewidzianą prawdopodobnie na sobotę, bo dzisiaj mam już 10ds. Ale właśnie zmarł mój wujek i pogrzeb pewnie będzie w sobotę. Dopiero jutro widzę się z lekarzem, ale jak myślicie, czy można by przeciągnąć punkcję do poniedziałku?
Nie znam sie az tak na tym, ale moim zdaniem powinno sie dac. Wszystko jutro zalezy od wielkosci teraz
mala_Mi 80
Dzięki dziewczyny.
Jutro się dowiem, oby można było przeciągnąć
Tagitagi
WspółczujęDzięki dziewczyny.
I oby Pani dr coś wymyśliła
Ojej, wyrazy współczucia wszystko zależy od wielkości jajek, zobaczysz co Ci powie jutro lekarka. Także musisz wytrzymać jeszcze 1 dzieńDziewczyny mam punkcję przewidzianą prawdopodobnie na sobotę, bo dzisiaj mam już 10ds. Ale właśnie zmarł mój wujek i pogrzeb pewnie będzie w sobotę. Dopiero jutro widzę się z lekarzem, ale jak myślicie, czy można by przeciągnąć punkcję do poniedziałku?
reklama
Podziel się: