reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej,
jestem po wizycie. Z mieszanymi uczuciami... W poniedziałek był 11dpt, beta tego dnia sięgnęła 1700,a na dzisiejszym usg tylko pęcherzyk ciążowy, jeszcze bez ciałka żółtkowego. Chyba jest mi smutno [emoji26][emoji26][emoji26]
Nie smuć się, bo nie masz powodu. Jeszcze jest za wcześnie, musisz uzbroić się w cierpliwość [emoji110]

reklama
Kolejna wizyta 9.09. Moją euforię i podniecenie jakoś ch***j strzelił. Przepraszam za wyrażenie.
Jeny nie smutaj bo to bez sensu …
Za wczesnie poszłaś .
U mnie w klinice najwcześniej kazali przyjść w 25 -27 dpt i wtedy już gosciuwa był i serduszko pikało .
niepotrzebnie dodajesz sobie tylko stresu …

Ja już po prenatalnych, zrobiłam test pappa,wyniki bardzo dobre i testu i usg, zapowiada się , że będzie druga córeczka, dla nas to nie ma znaczenia tak na prawdę, najważniejsze, że zdrowa 🤗🤗🤗
Super że wszystko dobrze ❤️💪
Mi na prenatalnych tez lekarz mówił ze na dziewczynkę mu wygląda 😊
Na ostatnich dwóch wizytach wyrósł siusiak 😍

No to czas na zarodek, nic się nie martw. A co lekarz mówił?
W takim razie podając datę ostatniej miesiączki i transferu, bo kiego on mnie tak wcześnie wpisał na wizytę? 😤 Długo badał ten pęcherzyk, obracał te usg we wszystkie strony, monitor przybliżał, oddalał, myślał nad tym co tam widzi drapiąc się po głowie, od razu wiedziałam, że coś jest nie halo. Ale mam nadzieję, że to jednak ta kwestia czasu tak jak mówicie.

reklama
Do góry