Witajcie, jestem tu nowa i ogolnie nigdy nie pisałam na forum ale jest co co mnie niepokoi i chociaż przejzalam już setki stron nie znalazłam odpowiedzi na moje pytanie. Może któraś z was tak miała i coś mi powie. Jestem 4dpt fet na cyklu naturalnym - blastocysta. W tej chwili nic nie czuję ale tym to się nie przejmuje. Bardziej martwi mnie to ze w dniu transferu dokładnie po wyjściu z kliniki czyli ok 1 godziny po transferze poczułam kilka dosyć silnych krotkotrwajacych ukłuć w podbrzuszu. Za wcześnie na implantacje. To było moje drugie podejście. Za pierwszym razem miałam dokładnie to samo i mi się nie udało. Czy i tym razem to mógł być już koniec zanim tak na prawdę cokolwiek sie zaczęło? No i co to mogło być? Wtedy byłam naszprycowana lekami wiec zgonilam to na różne leki.teraz biorę tylko progesteron. Te bole nie powtórzyły się już więcej.
reklama
Evela.6
Fanka BB :)
No coś ruszyło [emoji847]Kurde dziewczyny 7dpt
Beta pierwszy raz drgnęła - 4,91
Progesteron - 54
jest co się łudzić w ogóle ? Bo beta kulawa jak nie wiem ale zawsze była 0
Sprawdź przyrost za 2 dni!
Evela.6
Cześć[emoji847]Witajcie, jestem tu nowa i ogolnie nigdy nie pisałam na forum ale jest co co mnie niepokoi i chociaż przejzalam już setki stron nie znalazłam odpowiedzi na moje pytanie. Może któraś z was tak miała i coś mi powie. Jestem 4dpt fet na cyklu naturalnym - blastocysta. W tej chwili nic nie czuję ale tym to się nie przejmuje. Bardziej martwi mnie to ze w dniu transferu dokładnie po wyjściu z kliniki czyli ok 1 godziny po transferze poczułam kilka dosyć silnych krotkotrwajacych ukłuć w podbrzuszu. Za wcześnie na implantacje. To było moje drugie podejście. Za pierwszym razem miałam dokładnie to samo i mi się nie udało. Czy i tym razem to mógł być już koniec zanim tak na prawdę cokolwiek sie zaczęło? No i co to mogło być? Wtedy byłam naszprycowana lekami wiec zgonilam to na różne leki.teraz biorę tylko progesteron. Te bole nie powtórzyły się już więcej.
Wydaje mi się, że mogły to być skurcze macicy bo w końcu w niej 'grzebia'. Brałaś coś rozkurczowego np nospe?
I nie zastanawiaj się za wiele nad objawami jeszcze, jest bardzo wcześnie trzymam kciuki [emoji8]
eij
Aha, ale to nic, ciałko żółte może pojawić się w każdej chwili kiedy masz kolejną wizytę?U mnie dziś 18dpt.
eij
oooo to nie jestem samaCzub to moje drugie imię
Aduś16
Niektóre kliniki umawiaja w tym czasie aby stwierdzić czy pęcherzyk jest we właściwym miejscu a na serduszko minimum tydzień później. W ciąży z pierwszym synem w 18dpt tez mialam tylko pęcherzyk mniejszy od Twojego, w 26dpt już serduszko biło. W tej ciąży w 16dpt poszłam i też tylko pęcherzyk 0.65cm a w 22dpt już było serduszko (pojechałabym później ale poleciała krew wiec na cito). Także jak porównuje choćby to moich ciąż na takim etapie jak Twoj to było to samo na usg.. Nie ma moim zdaniem powodów do zmartwień na tą chwilęW takim razie podając datę ostatniej miesiączki i transferu, bo kiego on mnie tak wcześnie wpisał na wizytę? Długo badał ten pęcherzyk, obracał te usg we wszystkie strony, monitor przybliżał, oddalał, myślał nad tym co tam widzi drapiąc się po głowie, od razu wiedziałam, że coś jest nie halo. Ale mam nadzieję, że to jednak ta kwestia czasu tak jak mówicie.
eij
To przez hormony zobaczysz że wszystko będzie dobrzeKolejna wizyta 9.09. Moją euforię i podniecenie jakoś ch***j strzelił. Przepraszam za wyrażenie.
Życzę z całego serca abyś za dwa dni się cieszyła [emoji3590]
Kurde dziewczyny 7dpt
Progesteron - 54
eij
Koniecznie zbadaj przyrost. Ale ja bym się nastawiała pozytywnieKurde dziewczyny 7dpt
Progesteron - 54
reklama
eij
Ale pokoju na różowo jeszcze chyba nie miałaś co?Super że wszystko dobrze
Mi na prenatalnych tez lekarz mówił ze na dziewczynkę mu wygląda
Na ostatnich dwóch wizytach wyrósł siusiak
Podziel się: