Ale lalka [emoji3590][emoji7]
Jest idealna!
Dziękuję kochana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale lalka [emoji3590][emoji7]
Jest idealna!
Hahahah no ale nie kazdy Marian jest taki sam Twoj bedzie inny!Spadać lajzy . Mówiłam że Marian to stary pijak i zboczeniec
To jakie masz na tapecie?Spadać lajzy . Mówiłam że Marian to stary pijak i zboczeniec
Hehe no tak napisałam, ale nie mam takiego odruchu. Zwłaszcza, że ja mam mega krótkie pazurki teraz. Zadrapałam raz dzieciaczka delikatnie i ... nie chcąc zrobić tego ponownie mam już odruch ścinania i jak widać ... jeszcze długo długich mieć nie będę o malowaniu nawet nie wspomnę.Wszystko wpisane [emoji8]
No ja działam trochę w krzakach tym razem bo jakoś nie chce się nakręcać za bardzo na ten transfer . Kolejna porażka mnie przeraża a nie potrafię nawet innego scenariusza sobie wyobrazić na chwilę obecną. Wolę się miło zaskoczyć [emoji2368] transfer mam w przyszłym tyg, trochę nowych zaleceń, zwiększone dawki leków więc robię co mogę.
A kibicować nie przestawaj [emoji120] tylko tych pazurów nie obgryzaj [emoji6]
A jak Ty się czujesz? [emoji8]
Szymek ładne, też mi się podoba ale już mamy takie w rodzinie. Na razie upatrzałam sobie tylko trzy- Krzysztof, Tymon lub Jerzy. Mąż oczywiście nie wie. Reszta ładnych imion albo mi się z patologia na mojej wsi kojarzy albo już mamy w rodzinieTo jakie masz na tapecie?
Ja mówię do mojego Szymek, ale ... Łojciec się nie chce zgodzić
ja tez mam w przyszlym tygodniu! niech moc bedzievz nami kupujesz ananaska? ja zastanawiam sie co sobie naxte dni ugotowac, mysle nad rosolem bo ma dzialanie przeciwzapalne ale maja upaly powrocic to srednio rosol wtedy,Wszystko wpisane [emoji8]
No ja działam trochę w krzakach tym razem bo jakoś nie chce się nakręcać za bardzo na ten transfer . Kolejna porażka mnie przeraża a nie potrafię nawet innego scenariusza sobie wyobrazić na chwilę obecną. Wolę się miło zaskoczyć [emoji2368] transfer mam w przyszłym tyg, trochę nowych zaleceń, zwiększone dawki leków więc robię co mogę.
U mnie jak będzie synek to będzie DominikSzymek ładne, też mi się podoba ale już mamy takie w rodzinie. Na razie upatrzałam sobie tylko trzy- Krzysztof, Tymon lub Jerzy. Mąż oczywiście nie wie. Reszta ładnych imion albo mi się z patologia na mojej wsi kojarzy albo już mamy w rodzinie
[emoji110][emoji110][emoji171]Wszystko wpisane [emoji8]
I co wyszukalas? Pochwal sie [emoji16]Jest serio śliczna [emoji7]. A wiedz, że mnie obce dzieci w ogóle nie rozczulają i nie każdemu to mówię[emoji12]. Taka czarnulka chyba będzie, co?
Ja wczoraj już imienia dla chłopaczurka szukałam [emoji12]. Choć jeszcze i tak boję się jakoś zapeszac [emoji1751]
Juz doczytalam. Mi sie zawsze Mieszko marzyl [emoji4]Szymek ładne, też mi się podoba ale już mamy takie w rodzinie. Na razie upatrzałam sobie tylko trzy- Krzysztof, Tymon lub Jerzy. Mąż oczywiście nie wie[emoji12]. Reszta ładnych imion albo mi się z patologia na mojej wsi kojarzy albo już mamy w rodzinie [emoji848]