reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Bedzie napisane jakie jest prawdopodobieństwo. Jesli 1:300(lub ponizej 300) to jest wysokie, wtedy zaleca sie amonopunkcja. Jesli między 1:301 a 1:1000 to posrednie, wtedy robisz dalsza diagnostyke lub nie, a jesli bedzie wyzej to już luzik.Tak, zaczęłam się już bardziej cieszyć, choć ciągle ciężko mi i mężowi w to uwierzyć [emoji12] Tylko jeszcze się tym Pappa martwię. Szkoda, że nie mogłam wcześniej zrobić[emoji848].
Mam listownie otrzymać wyniki. Tam będzie napisane co mam dalej zrobić czy jak?
Aha i z racji wieku moze wyjsc podzywyzszone wiec nie pisz od razu czarnych scenariuszy. Ivf podobno tez odrobine zaklamuje wynik. U mnie 2 razy bylo podzywyzszone.
PotrzebujeCudu
Bardzo mi przykro [emoji17][emoji17][emoji17][emoji17]Są wyniki, nie ma ciąży..
Przykra wiadomość, a masz jeszcze zarodki?Jakos z rakiem bylo mi lżej walczyć niz z ta niepłodnością...no ale bedzie mi lżej jak będę widziala jak Wam się udaje
mala_Mi 80
Ale że niby Marian Placek nie brzmi dość dostojniePewnie drugiego szuka zeby mial dwa
mala_Mi 80
O ty też siedzisz w krzaczorach?? Trzymam mocnoja tez mam w przyszlym tygodniu! niech moc bedzievz nami kupujesz ananaska? ja zastanawiam sie co sobie naxte dni ugotowac, mysle nad rosolem bo ma dzialanie przeciwzapalne ale maja upaly powrocic to srednio rosol wtedy,
eij
Wiem wiem ale niestety trzeba uzbroić się w cierpliwość. Wszystko do przeżyciaIm bliżej terminu badania tym zaczynam się bardziej stresować . Wiem ,ze trzeba pozytywnie myślec ale żeby to było takie łatwe .
mala_Mi 80
Bardzo mi przykroSą wyniki, nie ma ciąży..
mala_Mi 80
Nie mów tak, tobie też się uda. In vitro jest tak cholernie trudne ale dziewczyny codziennie pokazują, że warto walczyć. Jesteś mega silna, wygrałaś z rakiem, walkę o dziecko też wygrasz ❤Jakos z rakiem bylo mi lżej walczyć niz z ta niepłodnością...no ale bedzie mi lżej jak będę widziala jak Wam się udaje
reklama
Ja jutro mam wizytę ale dziękuję już dziś [emoji3590][emoji8]
@Justi92 - trzymam kciuki za piękne widoki [emoji2956]
@Megana_89 - trzymam kciuki za bete [emoji110]
@mArusia33 - trzymam kciuki za dobre wiaodmosci na wizycie [emoji847]
Podziel się: