eij
Fanka BB :)
Trzymam kciukiHej u mnie dzisiaj 4 dzień po podaniu blastocysty - łączę się w zamartwianiu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciukiHej u mnie dzisiaj 4 dzień po podaniu blastocysty - łączę się w zamartwianiu
Słabo [emoji849] dziś rano zrobiłam 2 kolejne testy, biel vizira, wiec pewnie znowu się nie udało...@netka_lp A ja sie czujesz?
Jeśli wytrzymam do czwartku to w czwartek zrobię betę, będzie to 7 dpt, a jeśli nie to w środę. Zawsze jeden dzień katorg mniejTrzymam kciuki
Mi lekarz w ogóle nie kazał robić testów sikanych. Właśnie po to żeby się bez sensu nie stresować przed betą. Zrobiłam dopiero dwa dni po pozytywnej becie żeby mieć pamiątkę nie sugeruj się tymi testami bo one naprawdę mogą przekłamywać. Trzymam kciuki za jutroSłabo [emoji849] dziś rano zrobiłam 2 kolejne testy, biel vizira, wiec pewnie znowu się nie udało...
Jutro beta ale to raczej dla formalności i odstawienia leków
A zarodek ilu dniowy miałaś podany?Jeśli wytrzymam do czwartku to w czwartek zrobię betę, będzie to 7 dpt, a jeśli nie to w środę. Zawsze jeden dzień katorg mniej
Dwie blastki.A zarodek ilu dniowy miałaś podany?
Kiedy betujesz?Hej u mnie dzisiaj 4 dzień po podaniu blastocysty - łączę się w zamartwianiu
Mam nadzieję,że może jeszcze nie wszystko stracone i jutro coś beta powie,trzymam mocno kciuki kochanaSłabo [emoji849] dziś rano zrobiłam 2 kolejne testy, biel vizira, wiec pewnie znowu się nie udało...
Jutro beta ale to raczej dla formalności i odstawienia leków
A ja tak z innej beczki : wiecie po tym szpitalu to się strasznie roleniwiłam i nic, ale to kompletnie nic mi się nie chce [emoji3061][emoji12]
Super, to tak jak jaDwie blastki.