reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mi nie przeszkadzało, mimo tego, że jestem z mężem 10 lat (no po ślubie mniej) to uważam, że fajna intymność między mną a lerkarką a mąż mógł obserwować sobie z boku, naprawdę uważam, że to super rozwiązanie 🤭 i mój mąż też 🤗
Nie ja tylko piszę o naszym rozczarowaniu, wcześniej chodziłam z mężem i lekarz zawsze zapraszał do środka nas razem. Akurat połówkowe miałam na NFZ i trafiłam do cit. .. mąż wziął wolne, a tam polecają aby usiadł i sobie oglądał w innym pomieszczeniu na monitorze. Dokładnie to samo miałam nagrane więc spokojnie mógł zobaczyć w domu, bez kombinowania w pracy😂

I tu pojawia się moje pytanie można tak na legalu nagrywać sobie prenatalne?
Nie mam pojęcia 🤷🏼‍♀️🙈
Na szczęście u mnie w mieście moja dr jak jesteśmy razem to na samo usg prosi partnera 😉żeby sobie pooglądał . Na prenatalnych lekarz bez maseczki my bez maseczek całe badanie we 2 i cudowna atmosfera ❤️. Są lekarze którzy maja sprzęt i mogą wam nagrać nagranie na płycie . Dziewczyny piszą o osobnych pokojach w których partnerzy mogą na monitorze oglądać całe badanie i wtedy nie widze problemu żeby wyciagnąć telefon i nagrać . Natomiast osobiście nie wyobrażam sobie w gabinecie partnera stojącego nad głowa lekarza z telefonem - no chyba ze wcześniej lekarz na to pozwoli ale to już kwestia do dogadania 😉 takie moje zdanie .

Nie mam pojęcia 🤷🏼‍♀️🙈
Na szczęście u mnie w mieście moja dr jak jesteśmy razem to na samo usg prosi partnera 😉żeby sobie pooglądał . Na prenatalnych lekarz bez maseczki my bez maseczek całe badanie we 2 i cudowna atmosfera ❤️. Są lekarze którzy maja sprzęt i mogą wam nagrać nagranie na płycie . Dziewczyny piszą o osobnych pokojach w których partnerzy mogą na monitorze oglądać całe badanie i wtedy nie widze problemu żeby wyciagnąć telefon i nagrać . Natomiast osobiście nie wyobrażam sobie w gabinecie partnera stojącego nad głowa lekarza z telefonem - no chyba ze wcześniej lekarz na to pozwoli ale to już kwestia do dogadania 😉 takie moje zdanie .
Ja mam nagranie na pendrive:) oglądałam sobie niedawno.

Hej dziewczyny,
to mój 3 dzień po transferze. Czuję nic 🥺 Ani kłucia, ani innego rodzaju bólu, wkładka czysta, codziennie łapie mnie tylko zgaga...
A czujesz taki ucisk w macicy? Ja zawsze czułam i gdybym nie fiksowała emocjonalnie to bym sobie do głowy głupich myśli nie dopuszczała.

Teraz doceniam relanium. Człowiek spokojniej to przechodzi.

Ty miałaś blastke prawda?

A czujesz taki ucisk w macicy? Ja zawsze czułam i gdybym nie fiksowała emocjonalnie to bym sobie do głowy głupich myśli nie dopuszczała.

Teraz doceniam relanium. Człowiek spokojniej to przechodzi.

Ty miałaś blastke prawda?
Miałam transferowane dwie blastocysty. Wczoraj miałam ciągnięcie w lewej stronie, ale niewiem czy to jajnik, bo strasznie nisko, prawie w pachwinie. Żałuję, że nie poprosiłam o receptę. Do wczoraj było ok, a dziś już się zamartwiam.

reklama
Do góry