JestemMama!
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze to jestem w stanie zrozumieć jak sa zdjecia. Ale obowiazek wypowiadania sieW głównej mierze chodzi o przesyłanie zdjęć i wiedza kto ogląda.
Tez mam kir aa nie wiem jak z pozostałymi bo nie mam jak sprawdzic teraz. Ale u mnie dal accofilDziewczyny potrzebuje waszej pomocy ... Odebrałam Moje nieszczęsne Kir'y ...możecie zinterpretować wynik bądź napisać co dalej ... Proszę bo zwariuje
@Aduś16 zerknij proszę
Kir AA. Powinnaś mieć accofil. [emoji8] Ja nie miałam żadnych skutków ubocznych.Dziewczyny potrzebuje waszej pomocy ... Odebrałam Moje nieszczęsne Kir'y ...możecie zinterpretować wynik bądź napisać co dalej ... Proszę bo zwariuje
@Aduś16 zerknij proszę [emoji120][emoji120][emoji120]
Hejka! Dziewczyny nie śpię ostatnio nocami i wspomagam się Hydroksyzyną, jutro mam transfer, czy będzie bezpiecznie jeśli dziś na noc też wezmę? Chciałabym być w jutrzejszym dniu wyspana i wypoczęta. Już tak przeżywam tą całą sytuację, że strasznie mnie nosi i najchętniej pozabijajalym wszystkich w koło...
Dziękuję , lekarza mam dopiero za miesiąc ... Ale nie chce żyć w tej niepewności chyba mi ulżyło ...Kir AA. Powinnaś mieć accofil. [emoji8] Ja nie miałam żadnych skutków ubocznych.
Nie mam niestety i nigdy nie zażywałam. Hydroksyzyna działa uspokojajaco i przeciwlękowo, ale zasypiam po niej jak dziecię.A masz relanium?
Tego leku co masz to nie znam.
Dziękuję , lekarza mam dopiero za miesiąc ... Ale nie chce żyć w tej niepewności chyba mi ulżyło ...Tez mam kir aa nie wiem jak z pozostałymi bo nie mam jak sprawdzic teraz. Ale u mnie dal accofil
Jak dla mnie niewiedza jest gorsza niż najpaskudniejsza prawda. Jak znasz "wroga" możesz się do walki przygotować. [emoji123] Będzie dobrze!Dziękuję , lekarza mam dopiero za miesiąc ... Ale nie chce żyć w tej niepewności [emoji85] chyba mi ulżyło ...[emoji3590]