reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny potrzebuje waszej pomocy ... Odebrałam Moje nieszczęsne Kir'y ...możecie zinterpretować wynik bądź napisać co dalej ... Proszę bo zwariuje
@Aduś16 zerknij proszę 🙏🙏🙏

Załączniki

• Screenshot_2021-08-11-12-49-36-414_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-08-11-12-49-36-414_com.miui.gallery.jpg
    164,5 KB · Wyświetleń: 102
reklama
Hejka! Dziewczyny nie śpię ostatnio nocami i wspomagam się Hydroksyzyną, jutro mam transfer, czy będzie bezpiecznie jeśli dziś na noc też wezmę? Chciałabym być w jutrzejszym dniu wyspana i wypoczęta. Już tak przeżywam tą całą sytuację, że strasznie mnie nosi i najchętniej pozabijajalym wszystkich w koło...

Hejka! Dziewczyny nie śpię ostatnio nocami i wspomagam się Hydroksyzyną, jutro mam transfer, czy będzie bezpiecznie jeśli dziś na noc też wezmę? Chciałabym być w jutrzejszym dniu wyspana i wypoczęta. Już tak przeżywam tą całą sytuację, że strasznie mnie nosi i najchętniej pozabijajalym wszystkich w koło...

A masz relanium?

Tego leku co masz to nie znam. 🙊

reklama
Do góry