reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Co tu tak cicho?🤔 Gdzie się podziała @fredka84 i @Brakujemiwiary? Żyjecie? 🤷
Hej, żyję, żyję. Rzadziej wchodzę, bo nie chcę nic czytać i się nakręcać bo na łeb dostaję. Czuję się bardzo dobrze i nie mam żadnych objawów ciąży. Do pracy normalnie chodzę.
Ostatnio patrzalam na te grupę lutową, ale tam widzę że jakaś prywata będzie. A ja się tam raczej nie nadaję. I jeszcze jakieś wymuszanie postów, bo jak nic się nie będzie pisać to cię wywalą 🤦. Dziwne... Żeby nie napisać że poje.bane🤦
A ty jak się czujesz?

Wydaje mi się że tak [emoji3590]nie od takich bet dziewczyny zaczynały i były albo są [emoji6]
Dziewczyny dzisiaj jest mój 8 dpt, poszłam na betę. Z laboratorium wyszłam dosłownie płacząc, bo wiedziałam jakiego wyniku się spodziewać. Właśnie sprawdziłam wynik i tu sakoczenie zamiast mniej niż 1,1 on wynosi 12,94 mlU/ml. To znaczy, że jestem w ciąży?

Hej, żyję, żyję. Rzadziej wchodzę, bo nie chcę nic czytać i się nakręcać bo na łeb dostaję. Czuję się bardzo dobrze i nie mam żadnych objawów ciąży. Do pracy normalnie chodzę.
Ostatnio patrzalam na te grupę lutową, ale tam widzę że jakaś prywata będzie. A ja się tam raczej nie nadaję. I jeszcze jakieś wymuszanie postów, bo jak nic się nie będzie pisać to cię wywalą [emoji1751]. Dziwne... Żeby nie napisać że poje.bane[emoji1751]
A ty jak się czujesz?
Na grudniowej było to samo. To normalniejsze laski się wypisały i założyły nowa prywatna bez wymogów i terroru [emoji85]

Ostatnio patrzalam na te grupę lutową, ale tam widzę że jakaś prywata będzie. A ja się tam raczej nie nadaję. I jeszcze jakieś wymuszanie postów, bo jak nic się nie będzie pisać to cię wywalą [emoji1751]. Dziwne... Żeby nie napisać że poje.bane[emoji1751]
A ty jak się czujesz?
Kurde widzę, że te prywatne grupy to teraz na porządku dziennym...nie rozumiem w jakim celu ale może jakieś poważne tajemnice są tam zdradzane [emoji85]

Fajnie Fredka, że ciąża Ci nie dokucza! Oby tak dalej [emoji3590]

Kurde widzę, że te prywatne grupy to teraz na porządku dziennym...nie rozumiem w jakim celu ale może jakieś poważne tajemnice są tam zdradzane [emoji85]

Fajnie Fredka, że ciąża Ci nie dokucza! Oby tak dalej [emoji3590]
W głównej mierze chodzi o przesyłanie zdjęć i wiedza kto ogląda.

reklama
Do góry