Hej dziewczyny! A ja dziś mam wizytę u lekarza. Jestem lekko załamana bo badania z moczu i krwi wyszły mi mega słabe. Mam oczywiście ogromny niedobór żelaza we krwi i w moczu bakterie i leukocyty . Czuję się mega słabo, a niby w drugim trymestrze miało być lepiej
reklama
Vinszka
Fanka BB :)
Zazdroszczę że tak szybko masz wynik.Nie wiem czy jest już czego gratulować , ale dla mnie to już ogromne szczęście.
Powodzenia emocje sięgają zenitu. Wiem wiem
aguśka1997
Początkująca w BB
Specjalnie wybrałam takie laboratorium w którym wynik jest po 2 -3 godzinach żeby nie czekać jak na szpilkach całego dnia.Zazdroszczę że tak szybko masz wynik.
Powodzenia emocje sięgają zenitu. Wiem wiem
Mam nadzieję że przyrost będzie prawidłowy. Czekam na twój wynik. Powodzenia !
Evela.6
Sprawdź przyrost za 2 dni [emoji110]trzymam kciuki [emoji8]Dziewczyny dzisiaj jest mój 8 dpt, poszłam na betę. Z laboratorium wyszłam dosłownie płacząc, bo wiedziałam jakiego wyniku się spodziewać. Właśnie sprawdziłam wynik i tu sakoczenie zamiast mniej niż 1,1 on wynosi 12,94 mlU/ml. To znaczy, że jestem w ciąży?
JestemMama!
Namowilaś mnie jadę odebrać... Żołądek mam w gardle chyba ... Stres sięga zenitu ... OMG ... Za 5 minut będę na miejscu , a czuję się jak bym miała 10000 kilometrów do pokonania z butaMi też brakuje kirów i leciałam po odbiór aż klapki zgubiłam [emoji23][emoji23][emoji23] mnie ta niepewność zabijała.
Mam brakujące implantacyjne i accofil [emoji3] problem rozwiązany [emoji8] będzie dobrze [emoji3526]
Kachar
Dziękuje za życzenia , dzisiaj 37 lat, od rana mam takie mdłości że jem jedynie sucharki i piję rumianek o torcie nawet nic nie mów , dzewczynki trzymam za was wieeelkie kciuki@Kachar to dziś swietujesz urodzinki? Najlepszego!!!! Jakiś tort się szykuje? Ile stuknęło mamuśka?
Ja już oddałam kilka kropel i czeeeekam.
JestemMama!
Kachar
Sprawdź jeszcze w piątek , ale beta rośnie więc żeby tak pozostałoDziewczyny dzisiaj jest mój 8 dpt, poszłam na betę. Z laboratorium wyszłam dosłownie płacząc, bo wiedziałam jakiego wyniku się spodziewać. Właśnie sprawdziłam wynik i tu sakoczenie zamiast mniej niż 1,1 on wynosi 12,94 mlU/ml. To znaczy, że jestem w ciąży?
reklama
eij
Wszystkiego najlepszego!!!! Zjemy za Ciebie dzisiaj tortDziękuje za życzenia , dzisiaj 37 lat, od rana mam takie mdłości że jem jedynie sucharki i piję rumianek o torcie nawet nic nie mów , dzewczynki trzymam za was wieeelkie kciuki
Podziel się: