reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny! A ja dziś mam wizytę u lekarza. Jestem lekko załamana bo badania z moczu i krwi wyszły mi mega słabe. Mam oczywiście ogromny niedobór żelaza we krwi i w moczu bakterie i leukocyty :(. Czuję się mega słabo, a niby w drugim trymestrze miało być lepiej 🥺

reklama
Dziewczyny dzisiaj jest mój 8 dpt, poszłam na betę. Z laboratorium wyszłam dosłownie płacząc, bo wiedziałam jakiego wyniku się spodziewać. Właśnie sprawdziłam wynik i tu sakoczenie zamiast mniej niż 1,1 on wynosi 12,94 mlU/ml. To znaczy, że jestem w ciąży?
Sprawdź przyrost za 2 dni [emoji110]trzymam kciuki [emoji8]

Mi też brakuje kirów i leciałam po odbiór aż klapki zgubiłam [emoji23][emoji23][emoji23] mnie ta niepewność zabijała.
Mam brakujące implantacyjne i accofil [emoji3] problem rozwiązany [emoji8] będzie dobrze [emoji3526]
Namowilaś mnie 🙈 jadę odebrać... Żołądek mam w gardle chyba ... Stres sięga zenitu ... OMG ... Za 5 minut będę na miejscu ,🙈 a czuję się jak bym miała 10000 kilometrów do pokonania z buta 🙈

@Kachar to dziś swietujesz urodzinki? Najlepszego!!!! 🎂 Jakiś tort się szykuje? Ile stuknęło mamuśka?

Ja już oddałam kilka kropel 🩸🩸 i czeeeekam.
Dziękuje za życzenia , dzisiaj 37 lat, od rana mam takie mdłości że jem jedynie sucharki i piję rumianek 🤢🤢🤢 o torcie nawet nic nie mów 😖 , dzewczynki trzymam za was wieeelkie kciuki 😘😘😘

@Kachar wszystkiego najpiękniejszego ❤️ spełnienia najskrytszych marzeń . Duzooo zdrówka ,szczęścia i radości ❤️ co by te nieszczęsne mdłości jak najszybciej Ci przeszły a maluszek za parę miesiący wynagrodził Ci wszystko . Sto lat kochana ❤️😘😘😘😘😘😘

Dziewczyny dzisiaj jest mój 8 dpt, poszłam na betę. Z laboratorium wyszłam dosłownie płacząc, bo wiedziałam jakiego wyniku się spodziewać. Właśnie sprawdziłam wynik i tu sakoczenie zamiast mniej niż 1,1 on wynosi 12,94 mlU/ml. To znaczy, że jestem w ciąży?
Sprawdź jeszcze w piątek , ale beta rośnie więc ✊✊✊ żeby tak pozostało 😘

reklama
Do góry