reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny! A ja dziś mam wizytę u lekarza. Jestem lekko załamana bo badania z moczu i krwi wyszły mi mega słabe. Mam oczywiście ogromny niedobór żelaza we krwi i w moczu bakterie i leukocyty :(. Czuję się mega słabo, a niby w drugim trymestrze miało być lepiej 🥺

reklama
Dziewczyny dzisiaj jest mój 8 dpt, poszłam na betę. Z laboratorium wyszłam dosłownie płacząc, bo wiedziałam jakiego wyniku się spodziewać. Właśnie sprawdziłam wynik i tu sakoczenie zamiast mniej niż 1,1 on wynosi 12,94 mlU/ml. To znaczy, że jestem w ciąży?
Sprawdź przyrost za 2 dni [emoji110]trzymam kciuki [emoji8]

Mi też brakuje kirów i leciałam po odbiór aż klapki zgubiłam [emoji23][emoji23][emoji23] mnie ta niepewność zabijała.
Mam brakujące implantacyjne i accofil [emoji3] problem rozwiązany [emoji8] będzie dobrze [emoji3526]
Namowilaś mnie 🙈 jadę odebrać... Żołądek mam w gardle chyba ... Stres sięga zenitu ... OMG ... Za 5 minut będę na miejscu ,🙈 a czuję się jak bym miała 10000 kilometrów do pokonania z buta 🙈

@Kachar to dziś swietujesz urodzinki? Najlepszego!!!! 🎂 Jakiś tort się szykuje? Ile stuknęło mamuśka?

Ja już oddałam kilka kropel 🩸🩸 i czeeeekam.
Dziękuje za życzenia , dzisiaj 37 lat, od rana mam takie mdłości że jem jedynie sucharki i piję rumianek 🤢🤢🤢 o torcie nawet nic nie mów 😖 , dzewczynki trzymam za was wieeelkie kciuki 😘😘😘

@Kachar wszystkiego najpiękniejszego ❤️ spełnienia najskrytszych marzeń . Duzooo zdrówka ,szczęścia i radości ❤️ co by te nieszczęsne mdłości jak najszybciej Ci przeszły a maluszek za parę miesiący wynagrodził Ci wszystko . Sto lat kochana ❤️😘😘😘😘😘😘

Dziewczyny dzisiaj jest mój 8 dpt, poszłam na betę. Z laboratorium wyszłam dosłownie płacząc, bo wiedziałam jakiego wyniku się spodziewać. Właśnie sprawdziłam wynik i tu sakoczenie zamiast mniej niż 1,1 on wynosi 12,94 mlU/ml. To znaczy, że jestem w ciąży?
Sprawdź jeszcze w piątek , ale beta rośnie więc ✊✊✊ żeby tak pozostało 😘

reklama
Do góry