reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny ja miałam wczoraj 23 dpt i zrobiłam betę. Wynosi 24108... Kurcze na piąty tydzień beta jest 4- cyfrowa a tutaj jestem 5....czytałam że wysoka beta też nie jest za dobrą bo może świadczyć że dziecko ma zespół Downa....już ja chyba za dużo czytam😳😳😳 Jutro mam lekarza to wszystko się okaże....może jednak zostały ze mną dwa❤️
10 dpt - 183
12 dpt - 428
16 dpt - 1712
23 dpt - 24108
Co myślicie?
Ty lepiej szukaj w necie wózka dla bliźniaków👩‍👧‍👧 😃 a nie głupot o zespole Downa 😉

Dziewczyny ja miałam wczoraj 23 dpt i zrobiłam betę. Wynosi 24108... Kurcze na piąty tydzień beta jest 4- cyfrowa a tutaj jestem 5....czytałam że wysoka beta też nie jest za dobrą bo może świadczyć że dziecko ma zespół Downa....już ja chyba za dużo czytam😳😳😳 Jutro mam lekarza to wszystko się okaże....może jednak zostały ze mną dwa❤️
10 dpt - 183
12 dpt - 428
16 dpt - 1712
23 dpt - 24108
Co myślicie?
Za dużo czytasz 😜
Nie rób wiecej Bety na tym etapie . Ona już nie rośnie jak na początku i przedewszystkim nie porównuj z innymi bo każdy dzidziuś rośnie własnym tempem . Osobiście ostatnia bete zrobiłam przy wartości 3000 i na następny dzień usg i był piękny pęcherzyk z zarysem zarodka 😉( było widac ze nie jest pusty ). Także na luz i czekamy na wizytę ✊🏻🥰

Za dużo czytasz 😜
Nie rób wiecej Bety na tym etapie . Ona już nie rośnie jak na początku i przedewszystkim nie porównuj z innymi bo każdy dzidziuś rośnie własnym tempem . Osobiście ostatnia bete zrobiłam przy wartości 3000 i na następny dzień usg i był piękny pęcherzyk z zarysem zarodka 😉( było widac ze nie jest pusty ). Także na luz i czekamy na wizytę ✊🏻🥰
A w którym dpt miałaś USG?

Za dużo czytasz 😜
Dziękuję 🤗W takim razie może jest szansa na serduszko ❤️ Dam jutro znać 😀

Dziewczyny które brały estrofem też miałyście taką skąpa @? Ja po duphastonie noga w drugi i trzeci dzień nie mogłam ruszyć a tu teraz przy tych tabletkach to bardziej jakies plamienie niż okres

Dziewczyny które brały estrofem też miałyście taką skąpa @? Ja po duphastonie noga w drugi i trzeci dzień nie mogłam ruszyć a tu teraz przy tych tabletkach to bardziej jakies plamienie niż okres
hej ja mam teraz plastry z estrofenem, systen 50 bo przygotowywuje sie do trsnsferu na cyklu naturalnym i tez dosc krotki i skapy okres, moze tak dziala estrogen...

reklama
Do góry