Melania_1407
Fanka BB :)
Ok dziękiZgadzam się z Tobą, stanowczo za dużo czytasz spróbuj trochę wyluzować bo stresik nie jest teraz absolutnie wskazany. Trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok dziękiZgadzam się z Tobą, stanowczo za dużo czytasz spróbuj trochę wyluzować bo stresik nie jest teraz absolutnie wskazany. Trzymam kciuki
Ty lepiej szukaj w necie wózka dla bliźniaków a nie głupot o zespole DownaDziewczyny ja miałam wczoraj 23 dpt i zrobiłam betę. Wynosi 24108... Kurcze na piąty tydzień beta jest 4- cyfrowa a tutaj jestem 5....czytałam że wysoka beta też nie jest za dobrą bo może świadczyć że dziecko ma zespół Downa....już ja chyba za dużo czytam Jutro mam lekarza to wszystko się okaże....może jednak zostały ze mną dwa
10 dpt - 183
12 dpt - 428
16 dpt - 1712
23 dpt - 24108
Co myślicie?
Dokładnie napisane w punktTy lepiej szukaj w necie wózka dla bliźniaków a nie głupot o zespole Downa
Dziękuję CiZawsze potrafisz pocieszyć na wesołoTy lepiej szukaj w necie wózka dla bliźniaków a nie głupot o zespole Downa
Za dużo czytaszDziewczyny ja miałam wczoraj 23 dpt i zrobiłam betę. Wynosi 24108... Kurcze na piąty tydzień beta jest 4- cyfrowa a tutaj jestem 5....czytałam że wysoka beta też nie jest za dobrą bo może świadczyć że dziecko ma zespół Downa....już ja chyba za dużo czytam Jutro mam lekarza to wszystko się okaże....może jednak zostały ze mną dwa
10 dpt - 183
12 dpt - 428
16 dpt - 1712
23 dpt - 24108
Co myślicie?
A w którym dpt miałaś USG?Za dużo czytasz
Nie rób wiecej Bety na tym etapie . Ona już nie rośnie jak na początku i przedewszystkim nie porównuj z innymi bo każdy dzidziuś rośnie własnym tempem . Osobiście ostatnia bete zrobiłam przy wartości 3000 i na następny dzień usg i był piękny pęcherzyk z zarysem zarodka ( było widac ze nie jest pusty ). Także na luz i czekamy na wizytę
Dziękuję W takim razie może jest szansa na serduszko Dam jutro znaćZa dużo czytasz
Nie rób wiecej Bety na tym etapie . Ona już nie rośnie jak na początku i przedewszystkim nie porównuj z innymi bo każdy dzidziuś rośnie własnym tempem . Osobiście ostatnia bete zrobiłam przy wartości 3000 i na następny dzień usg i był piękny pęcherzyk z zarysem zarodka ( było widac ze nie jest pusty ). Także na luz i czekamy na wizytę
hej ja mam teraz plastry z estrofenem, systen 50 bo przygotowywuje sie do trsnsferu na cyklu naturalnym i tez dosc krotki i skapy okres, moze tak dziala estrogen...Dziewczyny które brały estrofem też miałyście taką skąpa @? Ja po duphastonie noga w drugi i trzeci dzień nie mogłam ruszyć a tu teraz przy tych tabletkach to bardziej jakies plamienie niż okres